'MOGU ME U GU**CU POLJUBITI'

'GODE MI VAŠA LJUBOMORA, ZLOČESTOĆA, MALOUMNOST I PRIMITIVIZAM' Suprugu našeg slavnog rukometaša ljute zločesti komentari na račun njezina dekoltea

 
 FACEBOOK

S početkom Europskog rukometnog prvenstva u prvi plan su, osim naših sportaša, došle i njihove supruge. Jedna od njih je, naravno, i zgodna Iva Alilović (34), koja je od 2011. u braku s vratarom Mirkom Alilovićem (32), s kojim ima i dva sina - šestogodišnjeg Ivana te četverogodišnjeg Matu.

Iako se atraktivna Iva već naviknula na medijsku pažnju, čini se kako su temperamentnu Hercegovku negativni komentari na račun njezina izgleda ovih dana itekako naljutili.

Nakon što su neki na temelju Ivinih fotografija zaključili da je u grudi stavila silikone, Mirkova supruga oglasila se na društvenoj mreži i sve opovrgnula.

- Hvala vam što ste mi poklonili toliko pozornosti i pažnje, hvala vam što vam je očito moj fizički izgled od velike životne važnosti i što živite u neznanju jesam li prirodna ili plastična - blago vama na težini vaših problema. Hvala vam što ste od mene napravili zvijezdu... Gode mi vaša ljubomora, vaša zločestoća, maloumnost i primitizivam... Ja, Iva Alilović, od srca vam želim svu sreću u ovom životu jer da ste sretni i voljeni, da imate svoj život, ne biste prosipali ovoliko zlobe, izmišljotina i mržnje o meni, a uopće me ne poznajete - napisala je ljutita Alilović.

- A i ako jesam stavljala silikone, stavila sam ih za svoje pare, a ne tuđe! Mogu me u guzicu poljubiti... Manite me se, da hoću da me slikaju, šetala bih se po špici, ali ne patim ja od toga - zaključila je Iva.

Split, 230616.
Svecanost zatvaranja rukometnog kampa koji se prethodnih dana odrzavao u Splitu. Tom prigodom Mirko Alilovic i Marin Sego, nasi proslavljeni vratari, druzili su se s clanovima Udruge za sindrom Down-21.
Na fotografiji:  Iva i Mirko Alilovic s prijateljicom Tamarom.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
CROPIX
Iva i Mirko Alilović s prijateljicom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:51