NAPALA BOYTRONICA

GNJEVNI ISPAD LANE KLINGOR 'Bio si seljak i glumio nadurenu babu, a ovo što sad radiš je jadno i utuživo'

PR agentica s vođom poznate grupe obračunala se preko Facebooka
 Goran Mehkek/CROPIX

Nakon deset dugih godina otkako je Lana Klingor Mihić otišla iz grupe E.T. nakon raskida ugovora s Boytronicom, odlučila ga je javno prozvati jer ju je zasmetalo što se na YouTubeu pojavila montaža njezina spota dok je glavni vokal onaj Katarine Rautek, sadašnje pjevačice grupe.

Lana je gnjevno reagirala na Facebooku te izvukla neke prljave stvari iz zajedničke prošlosti. “Dakle, dragi Adonis aka Boytronic, uopće me ne dira što si k'o seljak inzistirao da raskid Ugovora potpišemo na šanku jer si glumio nadurenu babu, ne dira me što si mi zabranio da ikad javno izvedem bilo koju ET-jevu pjesmu, što si lobirao da se na radio postajama pjesme koje sam ja snimila u bendu puštaju s Katarininim vokalom, ali montirati Katarinin glas na moj video za čiji sam spot ja dogovorila i aute i plesače, i stiliste itd., je krajnje jadno i utuživo”, komentirala je Lana.

Dodala je kako sebe smatra malo većim čovjekom od njega pa joj ne pada na pamet povlačiti se po sudovima. Boytronic je pak nakon toga komentirao da nema pojma o čemu pjevačica priča te dodao da su takvi komentari svojstveni Lani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 00:26