BLAŽENO STANJE

Gloria ekskluzivno doznaje: Slavenu Biliću stiže prinova!

Foto: Marija Mihic / CROPIX
 CROPIX

Niti godinu i pol dana nije prošlo otkako je Slaven Bilić (47) s petnaest godina mlađom djevojkom Ivanom Đeldum dobio kćer Sofiju, a u njihovu obitelj već stiže nova prinova: par, naime, čeka drugo dijete, ekskluzivno doznaje nova Gloria.

Kako Gloria otkriva, nevjenčana supruga bivšeg izbornika hrvatskih nogometaša trudna je već tri mjeseca. Osim roditelja, koji su u vezi gotovo osam godina, prinovi se najviše vesele izbornikova djeca iz braka s pravnicom Andrijanom: 19-godišnji Leo te 12-godišnja Alani.

U trenutku kada se rađala danas 1,5-godišnja Sofija par je živio u Istanbulu, gdje je Slaven Bilić trenirao turski Bešiktaš pa je njegova nevjenčana supruga u gradu na Bosporu, u privatnoj klinici, i rodila.

Kako se obitelj odonda preselila u Englesku gdje nogometni trener niže uspjehe s premijerligašem West Ham Unitedom, izgledno je i da će djevojčica ili dječak ovoga puta, umjesto turskog, imati englesko državljanstvo.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju magazina Gloria koji je na kioscima od četvrtka, 28. travnja.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:53