SEXY BAKA

Glazbena diva Neda Ukraden postala baka blizanki Nede i Aleksandre: Nisam mogla suspregnuti suze

Zagreb, 211211.Ledena dvorana Doma sportova, Zvijezde Hit Recordsa" odrzale su vec tradicionalni koncert u Domu sportova.Na slici: Ivan Zak, Neda Ukraden.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX / KRAJAC DAMIR

ZAGREB - Pop folk glazbena diva Neda Ukraden postala je prvi put baka u 62. godini. Njezina kćer jedinica Jelena Bilbija (32), iz braka s tv redateljom Milanom Bilbijom, na beogradskoj klinici u srijedu ujutro rodila je dvije blizanke. Par minuta starija Neda teška 2900 grama dobila je ime po svojoj slavnoj baki, a mlađa 2700 grama teška Aleksandra po djedu s tatine strane tj. Jeleninog supruga Predraga Minovića.

- Kad sam vidjela moje unučice, nisam mogla ne zaplakati, ma prekrasne su. Odmah sam se sjetila kako je i meni bilo u rodilištu prije više od trideset godina i koliko rođenje djeteta može usrećiti obitelj, puna je dojmova baka Neda koju su odmah nakon Jeleninog poroda, po uzoru na Tinu Turner s kojom je često uspoređuju, nazvali super-baka. Jer, iako je već u sedmom desetljeću života, Neda i dalje nastupa punom parom, putuje i pjeva, ali i pleše, na barem tri koncerta tjedno. Zato je neki zovu i sexy baka.

- Čestitke stižu sa svih strana. Oduvijek sam i sama željela više djece pa kad nam nakon ultrazvučnog pregleda rekli da Jelena nosi dvojke, radovali smo se unaprijed dječjem smijehu u našem obiteljskom domu, ispričala je Neda ekskluzivno za Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 15:12