OTVORILA DUŠU

GISELE PRIZNALA DA JE RAZMIŠLJALA O SAMOUBOJSTVU 'Mislila sam si - ako sad skočim s balkona, sve ovo napokon će prestati. Nisam mogla disati...'

 
Gisele Bündchen
 Getty Images

Gisele Bündchen (38) u memoarima "Lessons: My Path to a Meaningful Life" otkriva nepoznate detalje iz svog privatnog života, a dio njih ovih dana podijelila je s javnosti u razgovoru za američki časopis People.

Brazilski supermodel i bivše zaštitno lice brenda Victoria's Secret tako je izjavila kako je poslije vrlo turbulentnoga leta malim zrakoplovom 2003. godine razvila paničan strah od skučenih i zatvorenih prostora. Toliko se, između ostaloga, užasavala dizala i tunela da je dobivala napadaje panike i anksioznosti zbog kojih je, priznala je, razmišljala i o samoubojstvu.

- Mislila sam si 'ako sad skočim s balkona, sve ovo napokon će prestati'... Na kraju se više nisam osjećala sigurno ni u vlastitom stanu. Bila sam poput zarobljene životinje u kavezu, nisam mogla normalno disati - rekla je Gisele o svojoj borbi s klaustrofobijom.

Na kraju je potražila i stručnu pomoć, ali umjesto lijekova, koje joj je prepisao specijalist, Bündchen je počela intenzivno meditirati i vježbati jogu, što joj je uvelike pomoglo u rješavanju ovog ozbiljnog zdravstvenog problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:29