VIŠE SE NE SKRIVAJU

Frane Barbieri i Vanja Halilović ne odvajaju se ni kada idu u shopping

Voditeljica je očito pronašla ljubavnu sreću nakon što je uhvaćena u preljubu sa Goranom Ivaniševićem
 CROPIX

ZAGREB - Koliko je ozbiljna njihova veza, nakon mjeseci nagađanja, Frane Barbieri i Vanja Halilović otvoreno su pokazali čak i pri kupnji namirnica.

Par koji je zajedno dočekao i Novu godinu u jednom beogradskom klubu, a u povremenoj su vezi još od proljeća 2010. godine sada se ne odvaja čak ni pri kupnji namirnica.

Voditeljicu “Lota” njezin je dragi, navodi časopis Story, čekao nedavno i pred frizerskim salonom, u večernje izlaske idu isključivo zajedno, a prije nekoliko dana u opuštenom izdanju išli su obnoviti i zalihu namirnica u Mercatoru u Vukovarskoj ulici. Kako je padala kiša, zagrebački je poduzetnik džentlmenski sam odnio vrećice do parkiranog bentleya, a svoju djevojku pokupio je pred ulazom u supermarket.

U stanu u središtu grada koji je Frane iznajmio od svoje bivše djevojke Kristine Bradač nakon bračnog brodoloma sa Sanjom Duggan Vanja Halilović već se može smatrati stalnom stanarkom.

Iako su mnogi ovoj vezi predviđali brzi kraj, a Vanju sažalijevali zbog vječnog statusa nečije ljubavnice lijepa je voditeljica očito pronašla ljubavnu sreću nakon što je uhvaćena u preljubu sa Franinim najboljim prijateljem Goranom Ivaniševićem i nakon što joj je propala veza s bivšim dečkom Tanje Tomić Tomislavom Margetićem. Frane je prvi u nizu koji je Vanji pružio ono što je godinama tražila, ali očito u pogrešnim muškarcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 09:31