KAO CURICA!

FOTO: VRUĆE HLAČICE MAJE ŠUPUT SU STVARNO JAKO VRUĆE Mislite li da je pjevačica ovaj put malo pretjerala s isticanjem detalja?

 Instagram

Pjevačica Maja Šuput apsolutno zna što to znači dobar PR. Prije mjesec dana objavila je novi spot za singl ‘Ne lomi mi srce’ koji od objave 30. ožujka do danas ima više od milijun i 700.000 pregleda na YouTubeu.

Ne treba to ni čuditi obzirom da su svi mediji i njihovi čitatelji točno znali u kojem trenutku Maja boravi u Brazilu gdje je s brazilskim manekenom Rafaelom Porphirijem snimala novi spot. Osim toga, neprestano je objavljivala fotografije iz Brazila na Instagramu te tako golicala maštu fanova u iščekivanju spota.

Posljednje dvije fotografije koje je objavila retuširane su po uzoru na Modnog Mačka, a na jednoj su fotografirani skupa.

Pažnju nam je prvenstveno privukla fotografija na kojoj je Maja slikana s leđa u doista vrućim hlačicama, crnim čizmama koje sežu iznad koljena i kožnoj jakni. Pjevačica kako god okrenete izgleda sjajno, no jedan detalj nismo mogli ne primijetiti.





Uzalud bježim kad usne tebi vuku #nelomimisrce#newsong

A photo posted by majasuput (@majasuput) on Apr 27, 2016 at 5:22am PDT





Naime, ako bolje pogledate, desna ruka koja joj pada uz tijelo nema šake. Uvijek postoji mogućnost da ju je Maja uvukla u jaknu, no sasvim je izgledno da se radi o intervenciji u programu za uređivanje fotografija. Namjerno ili slučajno ne znamo, sve je moguće kad je Maja Šuput u pitanju.

Na drugoj slici je pozirala u kafiću s dobrim prijateljem Markom Grubnićem. Također, gotovo smo sigurni da je Marko i ovaj put samo utvara Photoshopa.





Cheerful and delicious breakfast fuels you up and get's you ready for the day

A photo posted by majasuput (@majasuput) on Apr 27, 2016 at 12:57am PDT





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:21