ZVIJEZDE U SEKSI OPRAVI

FOTO: VJEŽBANJE JE U MODI Teretane su se pretvorile u modne piste, a ovako poznate hrvatske ljepotice tešu liniju

 Instragram

Hrvatske ljepotice u stopu prate svjetske trendove, a svi znamo da je vježbanje sada, koliko god čudno zvučalo - posljednji modni krik. One provode puno vremena u teretani kako bi istesale trbušne mišiće, podigle stražnjicu, učvrstile noge - ukratko, izgledale savršeno. Teretane su se u zadnje vrijeme pretvorile u modne piste gdje se mogu vidjeti najmodernije tenisice, brendirane tajice i što kraći topići koje otkrivaju koliko se djevojke zapravo trude.

Bivša Feminemka Pamela Ramljak tako je za Story otkrila kako je u teretani najmanje tri puta tjedno po sat i pol.

- Kad ne stignem u teretanu, trening odradim kod kuće ili na putovanju, budući da uvijek sa sobom nosim bućice, čak i na godišnji odmor - kazala je Pamela.

I Antonija Blaće prije svog vjenčanja provodila je svoje dane u teretani i dobro istesala svoje tijelo.

- Pazim na liniju već dugo; proteinska prehrana, ugljikohidrati van i 3-4 puta tjedno u teretanu. Trbušnjake mrzim raditi, ali se prisilim i čini se da se isplatilo - kazala je Antonija jednom prilikom.









I sitna Maja Šuput liniju teše u teretani, uz osobnog trenera.









- Čim se zaljubim, onda bih se samo ljubila i onda ću vjerojatno prestati dolaziti u teretanu. Tako da kad se udebelim, kak ja to kažem, onda vjerojatno ćete znati da sam se ja beskrajno zaljubila - zaključila je Maja još prošle godine za RTL Exkluziv .

Tu i tamo, da je i Severina bila u teretani, obožavatelji saznaju putem Instagrama gdje kraljica Balkana objavi pokoji selfie koji pokazuje kako održava sjajnu formu.

Picasa









Lana Jurčević jednom je prilikom zaključila kako je 'dobra tjelovježba važna za dobar koncert'.

















Ona, kao i njezina kolegica po struci, voditeljica Ecija Ivušić, uvijek imaju na sebi najmodernije krpice, uglavnom jarkih boja. Ecija svoje fotke s vježbanja također redovito objavljuje na Instagramu što uveseljava njezine obožavatelje.

























Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 23:08