LJETNI HIT

FOTO: VELIKI POVRATAK VLATKE POKOS NA GLAZBENU SCENU Na Zrću snimila remiks za 'Metak'

Novalja, 060814.Vlatka Pokos je u suradnji s Borisom Djurdjevicem snimila je remiks za Metak, svoju pjesmu iz 1994. Spot za pjesmu snimao se u klubu Aquarius na Zrcu.Foto: Goran Telak / CROPIX
 Goran Telak / CROPIX / (C)Goran Telak [email protected]

Vlatka Pokos koja se 1994. godine proslavila hitom „Metak“, u suradnji s Borisom Đurđevićem snimila je remiks za istoimeni hit.

Ova pjesma, čiji se spot upravo snima u klubu Aquarius na Zrću, obilježava veliki povratak atraktivne Vlatke na glazbenu scenu.

Pjevačica je poprilično uzbuđena zbog novih izazova, a velika želja bila joj je uhvatiti klupsku atmosferu kakvu godinama njeguje jedan od najboljih jadranskih klubova.

- Atmosfera u Aquariusu naprosto je genijalna! Iskreno, nisam pobornik mainstream trendova na našoj glazbenoj sceni, pa sam svoju pjesmu koja je top listama vladala početkom devedesetih poželjela ponovo izvesti u house verziji. Živim atipičan život za svoje godine, družim se s mlađim ljudima i super se osjećam. Drago mi je kada vidim da i nove generacije poznaju stihove pjesme i da je „Metak“ zapravo još uvijek vrlo aktualni hit - kazala je Vlatka.

Pjevačica nije isključila ni snimanje još nekih pjesama u istom glazbenom stilu, ali za početak će ovih dana dovršiti snimanje spota za pjesmu „Metak“. U svom će videu spojiti urbanu i klupsku atmosferu Aquariusa, a potom priču prenijeti na paške pašnjake.

– Želja mi je napraviti spoj prirode i klupskog života – dodala je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 04:37