LIJEPE I PAMETNE

FOTO: NJIMA STVARNO SVE IDE OD RUKE Lejla Filipović, Lana Banely i Ana Gruica uspješne su poslovne žene, ali ovime se hvale na Instagramu

 Livio Andrijić/Neja Markičević/EPH

Kad vam je dan ispunjen obavezama, teško je biti uspješan u svemu. Radno vrijeme, obiteljske i druge obaveze vrlo često nas sprečavaju da obavimo baš sve što želimo - najčešće biramo ono što moramo.

Tim više nas veseli i impresionira kad uspješne poslovne žene koje su istovremeno kao poznate osobe zatrpane i gomilom drugih zadataka, pronađu vremena za uživanje u pripremi finog obroka.

Ana Gruica, Lana Banely i Lejla Filipović pokazale su da jednostavno - mogu sve. Sve su se na svojim profilima na Instagramu pohvalile jednim od omiljenih jela - sarmom.

‘Najveći sam fan sarme, nema dalje’, napisala je Banely. Lanin profil i inače je ispunjen obiteljskim fotografijama i pripremama hrane, a kulinarskim se sposobnostima pohvalila i pred odlazak na snijeg kad je skuhala juhu s domaćim noklicama, pohano meso, pire i salatu.





Najveci sam fan sarme...nema dalje #ljubavidekrozzeludac

A photo posted by @lanabanely1701 on Dec 26, 2015 at 2:14am PST













Lejla Filipović je jednostavno napisala ‘#rucakgotov #sarma #malosehvalim’ iz čega je posve jasno da je pripremila sarmu na radost ukućana.





#rucakgotov #sarma #malosehvalim

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on Jan 13, 2016 at 4:49am PST





Ana Gruica je ovaj put uživala u sarmi koju je pripremila mama, no s hashtagovima #kuhanjejezakon i sličnima te nizom fotografija raznih jela koje priprema i ova lijepa glumica je pokazala da itekako uživa u kuhanju.





Kad mater radi sarmu - NEPROCJENJIVO! #sarma #materradisarmu #sarmaglavucuva #prsutjesve

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on Jan 20, 2016 at 2:10am PST





















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:16