SEKSI MODELI

FOTO: NJIH SU MUŠKARCI NAJVIŠE PRETRAŽIVALI NA INTERNETU Pogledajte koja je bujna ljepotica zasjela na tron

 Screenshot/YouTube

Kate Upton, prema novim Googleovim podacima, najpretraživaniji je model na internetu u 2014. godini.

Lijepa 22-godišnjakinja koju je People prošlog tjedan proglasio najseksipilnijom ženom na svijetu, zasjela je na vrh i ove ljestvice koju je objavio Style.com, porazivši poznata imena poput Kate Moss, Naomi Campbell i Gisele Bündchen.

Tome je zasigurno pridonijela i njezina uloga u holiwoodskoj romantičnoj komediji 'The Other Woman', ali i dugogodišnja veza sa bejzbolskom zvijezdom Justin Verlander.

Kendall Jenner koja je ove godine nosila revije za Chanel, Givenchy i Balmain zauzela je drugo mjesto, dok je Miranda Kerr, koja ima trogodišnjeg sina s glumcem Orlandom Bloomom, treća.

Jason Merritt / 2014 Getty Images
BEVERLY HILLS, CA - DECEMBER 18: Model Kate Upton, winner of PEOPLE's Sexiest Woman, poses in the press room during the PEOPLE Magazine Awards at The Beverly Hilton Hotel on December 18, 2014 in Beverly Hills, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

Unatoč tome što je proglašena modelom godine na dodjeli nagrada British Fashion Awards, Cara Delevingne tek je na 16. mjestu.

Heidi Klum je na 4. mjestu, Behati Prinsloo, supruga pjevača Adama Levinea, sedmom, a anđelica Victoria's Secreta Lily Aldridge na 12. mjestu.

Aldridge nije jedina anđelica na listi: Karlie Kloss je zasjela na 9. mjesto, Alessandra Ambrosio 11., a Doutzen Kroes 14. mjesto.

Najmlađa na popisu je 18-godišnja Hailey Baldwin, kći Stephena Baldwina, koja je ove godine nosila revije za French Connection i Revolve.

NAJPRETRAŽIVANIJI MODELI NA INTERNETU U 2014. GODINI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 05:09