FANOVI JEDVA DOČEKALI

FOTO: NAPOKON PALI VRUĆI POLJUPCI U BIG BROTHER KUĆI! Stanari su se itekako uživjeli, a nekima se čini kako je na pomolu i nova reality ljubav...

 
 RTL

U sklopu tjednoga zadatka, obaranje Guinnessovih rekorda, stanari su dobili novi, vrući izazov.

Moraju, naime, pokušati oboriti rekord u najdužem francuskom poljupcu koji iznosi 58 sati. Zadatak je stanarima pročitao Antonio, a čim su čuli o čemu se radi, krenule su burne reakcije.

Kapetanice timova, Lidija i Ljiljana, odabrale su tko će biti parovi koji će pokušati oboriti rekord, a Lidijin tim sve nade polaže u Anči i Luciju, dok se Ljiljana nada kako će njezinoj ekipi pobjedu donijeti Anezi i Luka.

RTL

A kako se golupčićima svidio zadatak, tko je još izmjenjivao poljupce i koja se udana dama među stanarkama odlučila ljubiti s jednim od stanara, unatoč tome što time riskira vlastiti brak, provjerite u utorak u 21,30 na RTL-u.

A čini se kako je na pomolu još jedna romansa "rođena" u BB kući. Sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, izbačeni Daniel Tomić Zebo ni ne trudi se sakriti koliko mu se sviđa Splićanka Lucija.

INSTAGRAM
Zebo i Lucija

- Bubice, j*** joj mater na najjače dok držiš moju sliku u ruci - napisao je na Instagramu, aludirajući na Lucijinu burnu svađu s Anezi. Splićanku je Zebino ispadanje iz showa toliko pogodilo da je briznula u plač, što su mnogi gledatelji protumačili kao potencijalni početak nove veze.

- Vidi se da je Lucija zaljubljena u tebe - komentirali su neki.

Izbačeni Daniel atraktivnoj crnki također je poručio: "Srce mi je plakalo kad sam vidio Bubicu svoju kako plače za mnom. Toliko smo bili bliski da je to nevjerojatno. Voli tebe Bambi tvoj i vidimo se vani malena".

Inače, Zebo ima djevojku, koja je, rekao je nakon što je napustio BB kuću, u početku bila malo ljubomorna na njegov odnos s Lucijom, ali ništa mu ne zamjera jer ima povjerenja u njega i sretna je što joj je dečko opet "vani".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:02