PREOBRAZBA

FOTO: MOŽETE LI IH UOPĆE PREPOZNATI? Danas su prave holivudske zavodnice, evo kako su izgledale nekad davno...

 Screenshot

Scarlett Johansson pažnju je privlačila još kao djevojčica. Na filmu se prvi put pojavila 1994. kada je glumila u 'Manny and Lo'. Iako je imala samo 12 godina, Scarlett je za ulogu Amande, koja sa svojom starijom sestrom tinejdžerkom bježi i preživljava na ulici, bila nominirana u kategoriji glavne ženske uloge za nagradu Spirit Award. Proslavila se ulogom u filmu 'Šaptač konjima' gdje je glumila s Robertom Redfordom. Scarlett je danas u braku s Romainom Dauriacom i majka je jednog djeteta.

Screenshot

Dakota Fanning, koju su nazivali i glumačkim čudom od djeteta, počela je glumiti već s pet godina kada se s legendarnim glazbenikom Rayem Charlesom pojavila u televizijskoj reklami za državnu lutriju. Njezin glumački talent zamijećen je nakon pojavljivana u filmu 'Ja sam Sam'. Ulogom u spomenutom filmu osvojila je nominaciju za Screen Actors Guild Award, a imala je samo osam godina.

Screenshot

Christina Aguilera svoju karijeru je započela u 'Mickey Mouse Clubu', kao i Britney Spears, ali i Justin Timberlake. Debitantski album objavila je 1999. godinu dana nakon što je potpisala ugovor s RCA Records. Iza sebe ima brak s Jordanom Bratmanom, a trenutačno je zaručena za Matthewa Rutlera.

Screenshot

Emma Watson glumom se počela baviti još kao djevojčica. Proslavila se ulogama u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru. Odrastala je pred očima publike i svojih obožavatelja, pa je tako 2013. godine proglašena najseksepilnijm glumicom na svijetu. Tada je iza sebe ostavila Milu Kunis i Angelinu Jolie.

Screenshot

Britney Spears počela je nastupati još kao dijete. Pojavljivala se ulogama u predstavama i televizijskim emisijama. Proboj na svijet estrade pokušala je već u osmoj godini kad se pojavila na audiciji za show Mickey Mouse Club. Nije prošla jer su se producenti složili da je premlada za javni nastup, ali je jedan od njih bio toliko oduševljen njezinom izvedbom da joj je pomogao naći agenta u New Yorku. Britney je od malih nogu prehranjivala obitelj. Album 'baby One More Time' u prodaju je pušten 1999. godine i tu njezina zvjezdana karijera počinje. Britney je danas majka dva sina, a udavala se tri puta, s tim da joj je jedan brak poništen. U rujnu prošle godine potpisala je novi ugovor za održavanje showa 'Britney: 'Piece Of Me' u hotelu Planet Hollywood u Las Vegasu.

Screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 03:24