VRIJEME PROLAZI

FOTO: KĆI MICHAELA JACKSONA JE ODRASLA I DANAS OVAKO IZGLEDA Nasljednica 'kralja popa' pretvorila se u pravu princezu

Smrt Kralja Popa pogodila nas je sve. Bilo da ste bili njegov obožavatelj ili mrzitelj, smrt Michaela Jacksona nije vas ostavila ravnodušnima. Gore je bilo samo njegovoj djeci koja su se nakon gubitka oca našla pod velikim medijskim pritiskom.

Srećom, tinejdžerka koja se borila s obiteljskom dramom od 2009., sada se čini sretnija nego ikad.

Prodornog pogleda plavih očiju, Paris Jackson je uvijek bila lijepa, no 17-godišnjakinja izrasta u predivnu mladu ženu.

Kćer Michaela Jacksona gotovo je neprepoznatljiva u usporedbi s 11-godišnjakinjom koja se suočila sa svijetom 2009. nakon očeve smrti. Iako je pokušavala biti 'incognito', posljednjih godina postaje zvijezda društvenih medija, upravo zahvaljujući svom predivnom izgledu.

Međutim, put do ovdje nije bio lak. Nakon smrti oca borila se s depresijom, a pokušala je i samoubojstvo 2013. Prema izborima bliskima obitelji Jackson, za pozitivnu transformaciju je zaslužan njezin dečko Chester Castellaw s kojim je službeno u vezi od travnja ove godine.

Castellaw je inače nogometaš kalifornijskog kluba Real So Cal. Iako par nije dugo zajedno, navodno su vrlo ozbiljni u planovima za budućnost.

- Chester je apsolutno zaljubljen u Paris i siguran sam da će je oženiti. Prsten koji nosi je prsten obećanja kojeg joj je poklonio - kazao je izvor za Radar Online.

Dodaje i kako je Paris u potpunosti 'zatreskana' u Chestera, govoreći obitelji da ga voli i da je on njezina 'srodna duša'.

































Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 00:20