PRIČI NEMA KRAJA

FOTO: INTERNET PLAČE OD SMIJEHA: SVI SE RUGAJU UGLEDNOM STILISTU Marko Grubnić završio na Mjesecu i Titanicu kao 'jedini preživjeli'

 Facebook

Proteklih dana javnost je zabavljala priča o Marku Grubniću i fotografijama koje je dijelio na Instagramu, a za koje se na kraju ispostavilo da su djelo drugih korisnika ove društvene mreže.

Facebook

Modni Mačak optužen je tako za krađu brojnih fotografija, a korisnici Forum.hr-a uočili su da je one s putovanja raznim dijelovima svijeta fotošopirao.

Facebook

Internet su sada preplavile fotografije korisnika koji se šale na njegov račun pa je tako Grubnić završio na Mjesecu, na Titanicu, ali i među glumcima sa svima poznatog Oscar selfieja.

Facebook

Cijelu situaciju sa spomenutim fotografijama sam Mačak je i komentirao na društvenoj mreži koju toliko obožava.

- Nije mi ovo niti najljepši, niti najzabavniji dan u životu, ali vrijeme je da i ja nešto kažem... Prije svega, ovakav NEutemeljen i NEopravdan medijski linč koji traje danima nitko ne zaslužuje, pa niti ja... O meni mediji ovih dana pišu kao da sam najgori zločinac i kriminalac, ali ja to nisam... Ja sam samo veseo i sretan čovjek… Što od srca želim i vama da budete - zaključio je Modni Mačak.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 12:04