IRONMANIA

FOTO: Gwyneth i Scarlett zabljesnule u bijelom

Slavna Christiane Amanpour, koja u filmu glumi sebe, nije se pojavila na premijeri
 Sipa

Holivudska ljubimica Scarlett Johansson i britanska zvijezda Gwyneth Paltrow “tukle” su se na crvenom tepihu koja će više zaokupiti pažnju paparazza uoči premijere nastavka “Iron Mana” danas u Los Angelesu.

Gwyneth u Armaniju

Obje su se pojavile u bijelom - 25-godišnja Scarlett u zanimljivoj kratkoj haljini s asimetričnim volanima u kojoj je podsjećala na Lady Gagu, a 37-godišnja Gwyneth u bijelo-metalik sakou u kompletu s kratkim hlačicama koje potpisuje Giorgio Armani. Scarlett je uz haljinu obula šljokičaste štikle i ponijela istu takvu ručnu torbicu, a Gwyneth se odlučila na ležerniju varijantu u crnim štiklama s otvorenim prstima i s crnom ručnom torbicom.

Njih dvije su tako svojim stylingom prije najavile ljeto nego novi filmski hit. Nije se moglo ne primijetiti i da se Scarlett ponovno “zaokružila”, odnosno “natukla” koji kilogram više, što je posebno bilo vidljivo na njezinim rukama, dok je Gwyneth, valjda po uzoru na bivšu najbolju prijateljicu Madonnu, “natukla” nove - mišiće.

Scarlett kao Nataša

Iako je Gwyneth u onako kratkim hlačicama s ponosom pokazivala svoje noge bez grama viška, čini se da je s vježbanjem pretjerala. Ostale uzvanike, pa i zvijezdu filma Roberta Downeyja Jr., a među kojima su se pojavile i dvije muške zvijezde u “poodmakloj” dobi te je svaki pod rukom vodio mnogo mlađu partnericu - Mickey Rourke s Anastassijom Makarenko te Sylvester Stallone s Jennifer Flavin - fotografi su samo “odradi li”.

Gwyneth u filmu “Iron Man” iz 2008. godine glumi lik Pepper Potts, pa je dobila mjesto i u nastavku, a Scarlett u nastavku ovog blockbustera glumi sovjetsku agenticu Natašu Romanoff. Nekima najpoželjnija, a drugima najmanje važna gošća u filmu je i legendarna novinarka Christiane Amanpour koja u filmu glumi samu sebe, a na premijeri u Los Angelesu nije se pojavila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:21