VRIJEDNA SPORTAŠICA

FOTO: FIT U IZOLACIJI Jedna od najljepših sportašica pokazala kako pere automobil u bikiniju, a njezina besprijekorna figura užarila društvene mreže

 
 Instagram

Jedna od najljepših sportašica svijeta, američka skijašica Lindsey Vonn vrijeme trenutačno provodi u izolaciji u svom domu u Los Angelesu, a kako izgleda njezin život odlučila je pokazati na društvenim mrežama. Tako je na svom Instagram profilu kojeg prati dva milijuna ljudi objavila fotografiju na kojoj u bikiniju pere parkirani Land Rover svog zaručnika P.K.-a Subbana.

"Otputili se u avanturu na prilazu. Bilo je vrhunski", napisala je sportašica uz fotografiju. No ono što je sve posebno oduševilo je njezina isklesana figura, čime je potvrdila da redovito održava formu i odrađuje treninge.

Vonn je prošle godine rekla zbogom profesionalnoj skijaškoj karijeri nakon što je godinama imala problema s teškim ozljedama. Premda sportaši često žale za napuštenom karijerom, Vonn nimalo ne djeluje kao da joj nedostaje, već uživa u priprema vjenčanja s hokejašem Subbanom.

Par se upoznao 2017. godine, a tad su počeli i izlaziti, dok je Lindsey od 2007. do 2013. godine bila udana za Thomasa Vonna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:03