ČINE JU JAKOM

FILMSKA DIVA OBJAVILA KNJIGU NAKON KOJE SE MNOGI PITAJU JE LI ONA POTPUNO ZDRAVA 'Moji pokojni prijatelji uvijek lebde oko mene...'

 
Olivia Newton-John
 Getty Images

Englesko-australska glumica Olivia Newton-John (70) u svojoj novoj knjizi "Don't Stop Believin'" objavila je kako već dugi niz godina ima "duhovne vodiče koji je prate kroz život i pomažu joj u kriznim situacijama".

Zvijezda filma "Briljantin" tvrdi kako je riječ o Karen Carpenter, pjevačici benda The Carpenters koja je preminula 1983. godine, i Johnu Denveru, glazbeniku koji je umro 1997.

- Moji pokojni prijatelji uvijek lebde oko mene, pogotovo dok nastupam, čuvaju me... Tu je i kći mojih bliskih prijatelja koja je, nažalost, preminula dok je bila djevojčica, a neprestano osjećam i prisutnost svojih roditelja te sestre koji više nisu na ovome svijetu...

Svi ti ljudi moji su duhovni vodiči koji me čine jakom. Otišli su zauvijek, ali njihova ljubav nikad neće umrijeti - piše slavna glumica, a prenosi The Mirror.

U knjizi se posebno osvrnula na smrt prijateljice Karen Carpenter, koja je poslije dugogodišnje borbe s anoreksijom preminula od srčanoga zastoja.

- Tu strašnu vijest čula sam na radiju dok sam se vozila Los Angelesom. Osjećala sam se kao da se nebo srušilo na Zemlju - napisala je Newton-John, kojoj su nedavno treći put dijagnosticirali rak.

- Oduvijek sam bila tip osobe koja čašu gleda kao napola punu. Optimistična sam i ne predajem se, nikad - izjavila je hrabra Olivia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:13