BUNTOVNIK S RAZLOGOM

EKSPLOZIVNI MEMOARI RASKRINKALI NEVJEROJATNU VEZU? 'Marlon Brando i James Dean bili su ljubavnici, imali su jedan čudan sado-mazo odnos'

 Screenshot/Getty

Prema tvrdnjama u knjizi 'James Dean: Tomorrow Never Comes' koja tek treba izaći, James Dean i Marlon Brando bili su ljubavnici, piše Daily Mail . Knjiga opisuje kako je Brando ponajviše bio zaljubljen u samog sebe, a Dean je bio lud za njim. Njih dvojica su održavali pomalo bizaran sado-mazo odnos u kojem je Dean dopuštao Brandu da po njegovom tijelu gasi opuške.

Kad je Dean upoznao Branda 1949. godine, rekao je mu je, tvrdi se u knjizi, da je njegov najveći fan, a Brando mu je tada navodno uzvratio poljupcem. U knjizi se opisuje kako je Brando obožavao mučiti Deana, kako psihički, tako i fizički. Mlađahni Dean satima bi znao stajati ispod Brandovog stana i moliti ga za seks.

Dean je ožiljke od opušaka obožavao pokazivati muškarcu s kojim je bio samo u seksualnoj vezi - Rogersu Brackettu, marketinškom stručnjaku s Manhattana.

U knjizi se navodi i da je Dean imao seks u troje sa slavnim animatorom Waltom Disneyjem i Georgeom Cukorom, redateljem mjuzikla 'My Fair Lady', što su blago rečeno smione tvrdnje za koje nema dokaza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 23:58