SHOW JACKSONOVIH

Ekranizirali i unovčili smrt brata Michaela

Započelo emitiranje reality serije Jacksonove braće koji u prvoj epizodi saznaju za smrt brata, nov vrlo brzo nastavljaju sa svojim obvezama

ZAGREB - Počelo je emitiranje kontroverzne reality serije “The Jacksons: A Family dynasty”, kojom četvorica braće Michaela Jacksona pokušavaju oživjeti svoje davno izgubljene i zaboravljene karijere, no kako sudi većina kritičara, smrt kralja popa žele iskoristiti za vlastitu promociju.

Jermaine, Jackie, Tito i Marlon nadaju se slavi koju su doživjeli prije četrdeset godina s grupom “The Jackson Five“.

Reality prati pripreme i događanja braće Jackson oko novog albuma, koncerata, ali isto tako njihove svađe, razmirice i komentare vezane uz smrt slavnog brata i medijske prašine koja se podigla oko njihovih života.

Vječno sjećanje

Iako su Jacksonovi počeli snimanje neposredno prije smrti Michaela, to ih nije omelo da iskoriste situaciju i zaokrenu reality u smjeru, kako sami kažu, “posveti i vječnom sjećanju na voljenog brata”. Prva epizoda realityja završava upravo viješću o smrti Michaela Jacksona, a zanimljiva je morbidna scena u kojoj obiteljski odvjetnik obavještava braću da, bez obzira na gubitak, moraju održati najavljeni show.

Rodna Indiana

Iako se Jacksonovi kratko pokušavaju opravdati da zbog tuge nisu u mogućnosti nastupiti, ubrzo se na zabavi goste skupom hranom i pićem. U prvoj epizodi braća odluče posjetiti svoj rodni dom u Indiani, gdje se prisjećaju dobrih starih vremena i hvale oca Joea, za kojega kažu da je od njih stvorio zvijede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 22:00