TV TRANSFER

DUGOGODIŠNJA VODITELJICA HRT-a, KOJA JE NEDAVNO DALA OTKAZ, OTKRIVA ŠTO ĆE RADITI NA RTL-u 'Naravno da imam tremu!'

 
 RTL

Jelena Pajić, dugogodišnja radijska i televizijska novinarka, voditeljsko je pojačanje informativne emisije "RTL Danas", koja se emitira svaki dan u 18,30 sati na RTL-u.

Jelena se trenutačno priprema za nove profesionalne izazove u kojima će je gledatelji uskoro pratiti.

- Pripreme teku odlično! Pažljivo se razmišlja o svim detaljima, ekipa razgovara, dogovara se, promišlja i vjerujem da smo svi već polako i nestrpljivi zbog početka. Treme, dakako, ima, bit će je sve više kako se sami početak bude približavao, ali to je ona pozitivna trema. Osim toga, ekipa s kojom imam prilike raditi je iskusna, tako da znam da će mi znati pomoći i savjetom i primjerom - kaže Jelena, koja s uzbuđenjem čeka sjesti u voditeljski stolac emisije "RTL Danas".

- Veselim se kvalitetnoj i kreativnoj suradnji s novim kolegama te dobro odrađenim emisijama. Veselim se onom zajedničkom dobrom osjećaju nakon što napravimo kvalitetan proizvod. Ali uvijek ima i nekih strahova. Međutim, mi kao ekipa zajednički ćemo nadići te strahove - poručuje Pajić, koja je na RTL prešla nakon 13 godina provedenih na HRT-u.

- Ovo je za mene novi početak. Nova medijska kuća, nova sredina, drugačiji način rada, novi ljudi... Izazov je preda mnom i nadam se kako ću ispuniti i svoja i tuđa očekivanja - kaže 33-godišnja Zagrepčanka.

Jelena je novinarsko iskustvo gradila kroz brojne priče, reportaže i intervjue, a vodila je i razne radijske te televizijske emisije.

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:16