GLASNOGOVORNICA HTV-a

Dorotea Lazanin-Jelenc napušta RTL i odlazi na Prisavlje

ZAGREB - Dorotea Lazanin-Jelenc napušta RTL Televiziju i prelazi na HTV. Dugogodišnja voditeljica vijesti na RTL-u prelazi i na novo radno mjesto, te postaje glasnogovornica javne televizije.

- Na ovaj korak odlučila sam se radi, uvjetno rečeno, normalnijeg radnog vremena. Majka sam troje djece, troipolgodišnje Lucije i jednoipolgodišnjih blizanaca Luke i Tome, a zbog napornog tempa i radnog vremena koje mi je na RTL-Televiziji znalo završavati i u jedan sat ujutro, moja je obitelj sve više patila. Osim toga, posao glasnogovornice HTV-a za mene je jedan veliki novi izazov i jako se radujem, te jedva čekam 8. siječnja, kada ću početi - kazala je Dorotea u ekskluzivnoj izjavi za Jutarnji List. Simpatičnu smo plavušu, naime, telefonski dobili dok je čekala na red za operaciju slijepog crijeva u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici.

- U utorak navečer počela sam osjećati mučninu, pa u srijedu oko podneva otišla na Hitnu pomoć. Tamo su ustanovili da imam jaku upalu slijepog crijeva i poslali me u bolnicu - povjerila nam je novinarka, koja će RTL Televiziju, kako kaže, pamtiti samo po lijepom.

- Na toj sam televizijskoj postaji radila od samih njenih početaka, ali sada je došlo vrijeme da se vratim tamo gdje sam počela. Na HTV-u sam radila sedam godina u Informativnom programu - priča Dorotea, koja demantira glasine kako s RTL-Televizije odlazi zbog svađe sa svojim šefovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:08