ZALJUBLJENI SPORTAŠI

Dočekali smo i to: Blanka Vlašić i Nikola Karabatić vole se javno!

Oboje su mladi, zgodni, iznimno uspješni i rado viđeni pa ne čudi što svoju ljubav neće skrivati od javnosti
 Vladimir Dugandžić/CROPIX

Novopečeni ljubavni par, proslavljena skakačica u vis Blanka Vlašić i najbolji svjetski rukometaš Nikola Karabatić, u samo nekoliko dana postali su najfotografiraniji par na sportskim mitinzima.

Oboje su mladi, zgodni, iznimno uspješni i uvijek rado viđeni, stoga ne čudi što Blanka i Nikola svoju ljubav nisu odlučili, kako to često među novopečenim parovima biva, skrivati od javnosti.

Pretrpani rasporedi

Tako se slavna splitska atletičarka na nedavnoj utakmici u Doboju, gdje je došla podržati Nikolu i njegov klub Montpellier, pojavila u kratkoj haljinici i s modernom frizurom.

Skladni je par bez imalo skrivanja razmijenio nježne poljupce, a večer su proveli u centru Doboja. Rukometaševi roditelji, koji su također bili na utakmici, otkrili su da su već upoznali svoju buduću “snahu” o kojoj imaju najbolje mišljenje. O novoj vezi svoje svjetski uspješne kćeri progovorio je i Joško Vlašić, ujedno njezin trener, koji je odmjereno potvrdio da su mladi sportaši zaljubljeni, ne želeći iznositi detalje.

Iako su im rasporedi “pretrpani” službenim putovanjima i drugim sportskim obvezama, Blanka i Nikola nalaze način da provedu vrijeme zajedno, pa makar se radilo i o samo jednoj večeri u atletičarki nepoznatu gradu, koji je već idući dan napustila.

‘Blagoslov’ roditelja

Otkako su svojim sportskim uspjesima postali poznati, oboje su često bili povezivani s potencijalnim “ljubavnicima”, no ovog se puta dokazalo da nije riječ o neprovjerenim navodima.

Mladi sportaši vole se javno, uz “blagoslov” roditelja, a riječ je tek o jednom paru koji su povezali ljubav prema sportu i zavidan broj osvojenih medalja. Bile one kratkotrajne romanse ili završile sretnim brakom, sportsko-ljubavne veze nerijetko obilježe Olimpijske igre, međunarodna prvenstva i druga natjecanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:24