IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

Dino Merlin umalo poginuo nakon koncerta u Beogradu: Pukla mu guma na autu dok je jurio 100 km/h

Prava je tragedija izbjegnuta samo zahvaljujući pribranosti vozača koji je uspio iskontrolirati vozilo do zaustavljanja
Pula, 210809.U sklopu jubillarnog 10. medjunarodnog ljetnog Histria festivala u Areni je nastupila bosanska zvijezda Dino Merlin.Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srecko Niketic / CROPIX

SARAJEVO - Sarajevski pjevač Dino Merlin umalo je poginuo nakon svog velikog koncerta u Srbiji. Naime, tijekom povratka s nastupa u Beogradskoj areni nedaleko od granice s Bosnom i Hercegovinom Merlinu je pri velikoj brzini na automobilu pukla guma, piše Kurir .

Popularni se pjevač, pravog imena Edin Dervišhalidović, toga trenutka nalazio u automobilu zajedno sa svojim PR timom. Prava je tragedija izbjegnuta samo zahvaljujući pribranosti vozača koji je uspio iskontrolirati vozilo do zaustavljanja.

- Nitko ne zna kako je vozač uspio zaustaviti vozilo! Svi osim njega bili su u panici. I Dino je bio vrlo uplašen. Trebalo mu je dosta vremena da se pribere. U međuvremenu, momci su zamijenili gumu i nastavili su put - ispričao je izvor za Kurir.

I Merlinov je beogradski PR tim potvrdio da se nesreća umalo dogodila.

- Znamo da im je pukla guma u povratku iz Beograda, ali nismo sigurni da je Merlin bio u vozilu zajedno s PR timom. Brzo su riješili problem, i kad smo se čuli nakon pola sata, već su bili na granici - poručili su iz Merlinova tima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 06:02