OPET SRETNA

DETALJI SEVERININE NOVE ROMANSE 'Bila je to ljubav na prvi pogled, između njih su odmah planule iskre...'

Ljubav na daljinu par održava putem društvenih mreža, a posljednji put su se vidjeli prošli vikend kad je Kojić došao u Zagreb
 Instagram

Severina (43) i novi dečko Igor Kojić (28) upoznali su se nakon njenog posljednjeg koncerta u beogradskom Sava centru 26. veljače.

S bivšim golmanom, koji sada radi kao sportski menadžer u Beču, upoznao ih je zajednički prijatelj. Bila je to ljubav na prvi pogled, otkrio je izvor srpskom portalu Puls Online.

Severina je nakon koncerta, vjerojatno i pod dojmom svog sudbonosnog susreta, dirnuta na Facebooku napisala: 'Zahvaljujem publici u Sava Centru što su mi omogućili da održim koncerte pune topline i bliskosti... To je ono što najviše volim, kad smo blizu i kad se grlimo. Do sljedećeg susreta živjet ću u mislima na ove dvije večeri'.

- Između njih dvoje iskre su sijevnule i otad su zajedno. Ljubav na daljinu održavaju putem društvenih mreža, u kontaktu po cijeli dan, a svaki slobodan trenutak koriste i da se vide, ispričao je izvor blizak novopečenom paru.

Kojić pjevačicu često posjećuje u Zagrebu, a zadnji put su se vidjeli prošli vikend kad se ona vratila s koncerta u Torontu.

Ljubavnici su proveli romantičnu večer u jednom zagrebačkom restoranu gdje su zajedno proslavili njen rođendan, koji je bio tjedan prije.

Zanimljivo je da je odnedavno Igor na Twitteru sljedbenik Tatjane Vojtehovski, glasnogovornice Milana Popovića, s kojim Severina ima 3-godišnjeg sina Aleksandra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 08:44