SREĆA U LJUBAVI

DANIJELA DVORNIK PONOVNO LJUBI 15 godina mlađi odvjetnik dalmatinskih korijena osvojio je srce udovice Dine Dvornika

I dok mlada Ella Dvornik ljubi 13 godina starijeg marketinškog stručnjaka Charlesa Pearcea iz Londona, njena majka pronašla je 15 godina mlađeg odvjetnika.
 Facebook

Danijela Dvornik (46) posljednjih mjeseci naprosto zrači. Osim što je izgubila značajan broj kilograma i promijenila životne navike, dobrom raspoloženju i izgledu zasigurno je doprinjela veza s mlađim muškarcem.

T-portal doznaje kako je ugledna blogerica u vezi s 15-ak godina mlađim muškarcem, zagrebačkim odvjetnikom koji ju drži kao kap vode na dlanu.

Da postoji netko u njezinom životu, natuknula je još početkom godine, a onda i u kolovozu na svom Facebook profilu. Navodno, riječ je o mladom zagrebačkom odvjetniku dalmatinskih korijena na početku tridesetih. U vezi su dvije godine, no unatoč sreći koju je pronašla, Danijela nije htjela otkriti tko je njezin novi životni suputnik.

Foto: Facebook

- Moj privatni život je ipak privatni i moja intima, tako da tu staje svaki moj komentar - poručila je Danijela. Ovo ljeto proveli su zajedno pa je i 25-godišnja Ella prilikom posjeta Hrvatskoj imala priliku bolje upoznati odabranika svoje majke. U jednoj od svojih kolumni uvijek iskrena Danijela napisala je između redaka kako je riječ o mnogo mlađem muškarcu.

- Postoji netko u mom životu tko je došao u pravi trenutak, dokazao mi da još postoji pokoji primjerak muškarca koji ima hrabrosti, duha i ludosti da mi zarobi srce. I, da, ima prosječnu hrvatsku plaću, za sada. Ja sam old fashion girl u novom obliku, kad nekoga volim, onda radim sve da udovoljim bez očekivanja i kalkuliranja. I to mi se uvijek na najljepši način vrati. Ljubav je davanje i primanje, obostrano. Uživam u svakom trenutku - rekla je u u ožujku za Hera Znanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 14:09