RAZOTKRIVENI U GRADU LJUBAVI

DAKOTA I CHRIS IPAK SU PAR! Roker, koji je poslije razvoda od slavne oskarovke obolio od depresije, ne odvaja se od 12 godina mlađe glumice

 
Dakota Johnson, Chris Martin
 Getty Images, Profimedia

Već neko vrijeme šuška se da su Chris Martin i Dakota Johnson u vezi, a nakon što su u utorak snimljeni u pariškoj zračnoj luci Charles de Gaulle, jasno je kako glumicu i glazbenika veže puno više od prijateljstva, prenosi Daily Mail.

"Golupčići" su se nekoliko dana odmarali u francuskoj prijestolnici, ali lukavo su se razdvojili čim su istim automobilom stigli na aerodrom - 28-godišnja Dakota i 40-godišnji Chris, frontmen benda Coldplay, nipošto nisu htjeli da ih paparazzi uhvate u istom kadru.

Medijska nagađanja o novom zvjezdanom paru počela su još u listopadu, kad su američka glumica i engleski pjevač viđeni na romantičnoj večeri u Los Angelesu. Zvijezda filmova "50 nijansi sive", "50 nijansi mračniji" i "50 nijansi slobodniji" u studenom je, pak, bila na Coldplayjevu koncertu u Argentini.

Podsjetimo, Martin je od 2003. do 2016. bio u braku s oskarovkom Gwyneth Paltrow (45), s kojom ima sina Mosesa Brucea Anthonyja (11) i kćer Apple Blythe Alison (13). Roker se poslije razvoda borio s depresijom, ali čini se kako ga je ljubav s Dakotom uspješno vratila na pravi put.

Johnson, čiji roditelji su holivudske ikone Melanie Griffith (60) i Don Johnson (68), svojedobno se viđala s kolegom Benedictom Cumberbatchom (41) i rokerom Matthewom Hittom (29).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:24