FERRY OŽENIO 37 GODINA MLAĐU

Woody zaveo pokćerku, Freeman ženinu unuku, a Wyman 13-godišnjakinju

Obično sin krene očevim stopama, no u slučaju Bryana Ferryja , priča se malo obrnula. Legenda britanskog rocka, osnivač benda Roxy Music, danas 66-godišnji Ferry prije nekoliko dana oženio se sa 37 godina mlađom Amandom Sheppard.

Velika razlika u godinama, u ovom slučaju nije privukla pažnju medija i blogera. Uostalom, u svijetu showbusinessa to i nije ništa osobito neobično, a i Ferry je po tom pitanju već razbio led izlazeći s 35 godina mlađom plesačicom Katie Turner.

No da i nije tako, Ferry im je poslužio daleko veću poslasticu, jer je njegova odabranica bivša djevojka njegova sina Isaaca.

Ironični komentari poput onih ‘sve ostaje u obitelji’ bili su neizbježni, iako je Isaac s Amandom prekinuo još 2003., a njegov otac započeo romansu s njom pet godina kasnije.

No ‘sprdnja’ na njihov račun bila je neizbježna, čega su i sami bili svjesni pa su vezu dugo vremena tajili. No Ferryjev slučaj u usporedbi s nekim drugim zvijezdama, pravi je mačji kašalj.

Morgan Freeman i E’Dena Hines

Posvojio djevojku pa se zaljubili

Ozbiljne moralne rasprave u javnosti izazvala je 2009. vijest da oskarovac Morgan Freeman planira oženiti E’Denu Hines.

Osim ogromne razlike u godinama, jer tada je Freeman imao 72., a E’Dena 27., pravo zgražanje izazvala je činjenica da je djevojka unuka Morganove prve supruge Jeanette Adair. Iako nije riječ o incestu u pravom smislu te riječi, takve osude nisu se mogle izbjeći s obzirom da je s drugom suprugom Myrnom Colley-Lee, Freeman posvojio i odgojio E’Denu. Kako je ova afera prije njezinog razotkrivanja navodno započela još deset godina ranije, dok je E’Dena bila maloljetna, cijela priča djelovala je poput potencijalnog sudskog slučaja, a ne ljubavne romanse. S E’Denom se još uvijek nije oženio, iako planiraju dobiti djecu.

Woody Allen i Soon-Yi Previn

Redatelj zaprosio posvojenu kćer bivše supruge

Neurotični njujorški redatelj Woody Allen izazvao je skandal i javne osude kada se razotkrila njegova veza s današnjom suprugom Soon-Yi. Allen je, naime, tada bio u dugogodišnjoj vezi s glumicom Mijom Farrow koja je posvojila Soon-Yi dok je bila udana za dirigenta Andrea Previna.

Kada je 1992. slučajno pronašla Woodyjeve fotografije gole tada 22-godišnje Soon-Yi, s kojom je započeo vezu godinu dana ranije, Mia ga je odmah ostavila i u bijesu optužila za spolno zlostavljanje njezine djece, ali nikada nije došlo do sudskog spora. No definitivno su izazvali konfuziju kako u javnosti tako i u samoj obitelji, a ovu bizarnu vezu možda najbolje opisuje komentar Allenovog i Mijinog biološkog sina Ronana Farrowa.

- Moj otac oženio je moju sestru. To me čini njihovim sinom, a njegovim šogorom - zaključio je ironično Ronan. Allen je 1997. oženio 35 godina mlađu Korejku i dandanas su zajedno.

Miro i Sara Ungar

Glazbenik u braku sa 42 godine mlađom

Legenda hrvatske estrade Miro Ungar oženio se četvrti put u 71. godini. Njegova odabranica Sara imala je tada 29 godina, dakle dobna razlika između ovog para bila je čak 42 godine. Naravno ne kaže se bez razloga da ljubav ne poznaje granice, a u ovom slučaju ni godine, pa iako ova romansa uopće ne mora biti bizarna, bez ikakve sumnje zabavan je podatak kako je njegova punica od njega mlađa čak 15 godina.

Louise Bagshaw i Peter Mensch

Rock menadžer oženio se sa zastupnicom u parlamentu

Engleska javnost dobro se zabavljala prošlog ljeta kada je doznala da su se oženili Louise Bagshaw i Peter Mensch. Razlog u ovom slučaju nije bila toliko dobna razlika (19 godina) koliko u potpuno drugačijim svjetonazorima ovog para. Naime, spisateljica Louise Bagshaw zastupnica je konzervativne stranke u britanskom parlamentu, a Peter Mensch menadžer brojnih rock bendova među kojima su Metallica i Rolling Stones. Iako je Bagshaw imala doticaja sa svijetom rocka dok je radila u EMI-ju, očito je i njoj samoj bilo teško priopćiti tu vijest, jer da se ponovno udala nisu znala ni njezina djeca. Sličan brak između medijskog magnata Teda Turnera i Jane Fonda nije izdržao ovaj pritisak.

Bill Wyman i Mandy Smith

Basist Stonesa spetljao se s djevojčicom

Basist Rolling Stonesa Bill Wyman svojedobno se pohvalio kako je spavao s više od tisuću žena. Kako se to u međuvremenu ispostavilo, neke nisu bile žene već djevojčice. Među njima i Mandy Smith koju je kada mu je bilo 53 i oženio.

Mandy je te 1989. imala 18 godina, ali to nije bio brak na brzinu. Upravo suprotno, vezu su započeli kada je imala 13, a prvi seksualni odnos kada je Mandy imala samo 14 godina. Njezina obitelj čini se nije imala ništa protiv, dapače njezina majka spetljala se s Billovim sinom Stephenom, i ta veza bila je poprilično ozbiljna. Mandy se na kraju razvela od Wymana i sada kaže kako je jedini muškarac u njezinom životu Bog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 07:10