ČETRVTO DIJETE

Stigao je novi nasljednik ex-gospođe Rajić

Iako rastavljeni, oboje su ostali živjeti u Ženevi, Luka u svojoj zgradi u središtu grada, a Borna s djecom u kući na jezeru

Borna Rajić, bivša supruga tajkuna Luke Rajića, nekadašnjeg hrvatskog kralja mlijeka, u Parizu je rodila svoje četvrto dijete. Nakon trojice sinova, Borne, Luke i Frana iz braka s Lukom Rajićem, Borna je dobila i četvrtog nasljednika, Rafaela.

Bornina nova ljubav i Rafaelov otac je Ron Hale podrijetlom je iz Izraela koji već neko vrijeme s Bornom i njezinim sinovima živi u francuskoj metropoli.

Mlijeko i čokolada

Budući da Borna još uvijek nosi prezime svog bivšeg supruga, nije poznato jesu li se Borna i Ron vjenčali, ali se zna da su Rona njezini sinovi izvrsno prihvatili. Inače, Ron Hale je i član uprave njezine tvrtke Borna Design sa sjedištem u Istri, koju je Borna naslijedila iz braka s Lukom.

Vrlo samozatajna, Borna Rajić uvijek se trudila držati podalje od medija, što je donekle i uspijevala unatoč braku s dobro poznatim tajkunom. Par se upoznao 1995. godine u jednom zagrebačkom fitness centru, a pola godine kasnije, na njezin 25. rođendan, Luka ju je zaprosio. Vjenčali su se u Dubrovniku 1996. te su se nakon sedam godina života u Hrvatskoj odlučili preseliti u Ženevu gdje je Luka kupio tvornicu čokolade Favarger. Prodao je Dukat francuskom Lactalisu za 280 milijuna eura, čime je prilično šokirao hrvatsku poslovnu scenu. U to doba se spekuliralo i da je razlog njihova preseljenja pokušaj otmice njihova sina u Zagrebu.

Nakon rastave oboje su ostali živjeti u Ženevi, on u svojoj zgradi u centru grada, a Borna s djecom u kući na jezeru. Njihov razvod slovio je kao jedan od najskupljih razvoda hrvatskih javnih osoba koji je Rajića koštao 40 milijuna eura.

Prinova i novi poslovi

Kasnije se Borna preselila u Pariz u kojem danas živi sa svojom novom ljubavi, Ronom Haleom. Luka Rajić ostao je u Švicarskoj i našao se na listi 300 najbogatijih Švicaraca. Tu listu svake godine objavljuje ugledni časopis Bilanz, koji je procijenio da Rajić posjeduje imovinu vrijednu između 1,8 i 2,3 milijarde kuna. Nedavno je i održao obećanje predsjedniku Stjepanu Mesiću i odlučio se vratiti kući i početi novi biznis. Pokraj Popovače planira sagraditi tvornicu generičkih lijekova u koju će uložiti 300 milijuna kuna i zaposliti 100 radnika.

U međuvremenu, iako je čekala prinovu, Borna je širila svoje poslovne planove. Sa svojim novim dečkom Ronom Haleom, koji je direktor u tvrtki Borna Design, planira sadnju maslina i lavande u Istri. Sjedište tvrtke je iz zagrebačke Ilice preselila u Španidigu, između Bala i Rovinja. Tada je izjavila da su u tijeku pripreme za pokretanje biznisa, ali i da u bližoj budućnosti Španidiga ipak neće postati njezino trajno prebivalište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 18:07