PRODAJE SE DJEDOVINA JACKIE KENNEDY

Stan male Jackie danas vrijedi 44 milijuna USD

Riječ je o dvoetažnom stanu sa četiri sobe i šest kupaonica na Manhattanu, u zgradi u kojoj je živjela i dizajnerica Vera Wang

Stan na najprestižnijoj i najslavnijoj adresi u New Yorku - 740 Park Avenue na Manhattanu, u kojem se rodila Jacqueline Bouvier, kasnije Kennedy i Onassis, oglašen je za prodaju.

Sadašnji vlasnici David i Danielle Garek kupili su taj luksuzan stan 2005. za 19,1 milijun američkih dolara, a sada za njega traže čak 44 milijuna dolara. Riječ je o dvoetažnom stanu sa četiri spavaće sobe i šest kupaonica, no najprimamljivijim ga čini spomenuta adresa.

Luksuzna zgrada na glasu je zbog svojih stanara, među kojima su brojni multimilijunaši ili imena poput dizajnerice Vere Wang. O toj zgradi na adresi 740 Park Avenue napisana je čak i knjiga. Početkom 30-ih sagradio ju je djed Jackie O., James T Lee, a dizajnirao arhitekt Rosario Candela. Među prvim stanarima bila je obitelj Bouvier koja je u tom stanu živjela do Jackiene sedme godine. Osim 44 milijuna dolara, budući vlasnik stana morat će dokazati i da zarađuje više od 100 milijuna dolara na godinu da bi bio dostojan susjeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 20:08