TAJNA TV PRODUCENTA

Tata i zavodnik žena Simon Cowell seksa se i s dečkima?

Jedna od najmoćnijih televizijskih faca, Simon Cowell, prema snimci telefonskog razgovora koja je prekjučer otkrivena na londonskom sudu, voli seks s muškarcima.

Premda je lani postao tata i slovi za velikog zavodnika, Cowella su na suđenju Tulisi Contostavlos, bivšoj sutkinji u “X Factoru”, prozvali homoseksualcem.

Telefonski razgovor

Tulisa je, naime, optužena da je novinaru Suna na tajnom zadatku pomogla da nabavi drogu, a porota u sudnici čula je snimku telefonskog razgovora između bivšeg Tulisina menadžera Garetha Vareyja i novinara Mazhera Mahmooda. Kada je Mazher upitao Garetha je li Simon Cowell gay, on mu je odgovorio potvrdno. Tada ga je upitao i je li spavao s njim, a Gareth je rekao da nije i da mu se Simon ne sviđa. “Kako znaš da je gay”, upitao je Mazher, a Gareth mu je rekao da “poznaje ljude koji su spavali sa Simonom”.

Oteo frendu curu

Cowell još nije komentirao vijest o snimci. U veljači je slavni producent koji je lani zaradio 95 milijuna dolara prvi put postao tata, njegova djevojka Lauren Silverman rodila je sina Erica. Njezina trudnoća otkrivena je prošle godine kad je njezin bivši suprug i Cowellov prijatelj u New Yorku zatražio razvod od supruge, prozivajući Cowella kao suodgovornog za razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:34