‘VIDLJIV IZ SVEMIRA‘

Cage šokirao slučajne prolaznike: ‘Bože, pa kakav je ovo film? Što mu je to trebalo?‘

S druge strane, Pedro Pascal vrlo lako, s maskom na licu i u sasvim običnoj odjeći, može proći i za ‘domaće čeljade‘
snimanje filma 'The Unbearable Weight of Massive Talent'
 
 Bozo Radic/CROPIX

Bože mi prosti, kakav je to film? - pitali su se jučer domaći i turisti, novinari i fotografi koji su se našli u Cavtatu, a i svi oni koji su poslije vidjeli fotografije sa seta filma “The unbearable weight of a massive talent” redatelja Toma Gormicana koji se od ponedjeljka snima na jugu Lijepe naše.

- Ma, vidi Cagea, izgleda Hello Kitty! Što mu je to trebalo? - pitali su se neki.

Doista, slavnog oskarovca Nicolasa Cagea (56) jučer na setu niste mogli promašiti. Zbog specifičnog modnog odabira vidjelo ga se valjda i iz Italije koliko je bliještao.

Nosio je, naime, bajkersku jaknu jarke pink boje. No modnom izričaju tu nije kraj jer ta jakna ima po sebi našivenu gomilu prišivaka raznih veličina i motiva – od pištolja preko cvijeća do slona i znakovlja hotela i kasina u Las Vegasu, između ostalog hotela i kasina Circus Circus u kojem je Cage snimao jedan od svojih najpoznatijih filmova “Napuštajući Las Vegas”, za kojeg je 1995. dobio i Oscara.

Na leđima ima, pak, našivena krila, ružičasti Supermanov znak i pudla.

Pravi je to custom made modni hit koji je, nadamo se, dio kostimografskog izričaja u filmu "The Unbearable Weight of Massive Talent”, u prijevodu, neobičnog naziva “Nepodnošljiva težina masovnog talenta”, a ne Cageova osobna stilska preferencija.

Iako tko zna... Muške ružičaste bajkerske jakne mogu se trenutačno naći u ponudi brendova visoke mode kao što su Dsquared2 i Gucci. Pa je Cage možda jaknu odjenuo za šetnju Cavtatom u pauzi od snimanja dok se vrlo rado fotografirao s obožavateljima i potpisivao autograme, unatoč hordi zaštitara koji ga u stopu prate i na kopnu i na moru.

Čileanski glumac Pedro Pascal (45), najpoznatiji po ulozi Oberyna Martella u četvrtoj sezoni "Igre prijestolja" te Javiera Peñe u "Narcosu", kraj flambojantnog Cagea prošao je gotovo nezamijećen. Kako piše Dubrovački vjesnik, Pascal tako, s maskom na licu i u sasvim običnoj odjeći, lako može proći i za 'domaće čeljade'. Isto kažu i naši fotoreporteri Tonći Plazibat i Božo Radić koji su jučer dan proveli na filmskom setu.

Snimanje u Cavtatu trebalo se odviti još u srijedu, no zbog lošeg vremena je odgođeno. Tog su dana radije po kišnom centru Dubrovnika snimane scene jurnjave po cesti u razvaljenom Porscheu. Za volanom je bio Cage, ovog puta u prugastoj košulji, a kraj njega na suvozačkom mjestu je onesviješteni Pascal.

Prve klapa pala je u ponedjeljak ujutro u Vili Šeherezadi, a samo nekoliko sati kasnije, dio ekipe preselio se u Trsteno. Na trenutačno jedinoj američkoj filmskoj koprodukciji u Europi, koja je počela ovog ponedjeljka a potrajat će 15 dana, radi ukupno 412 filmskih djelatnika te oko 300 hrvatskih državljana u funkciji statista.

image

Tonci Plazibat/CROPIX
image

Bozo Radic/CROPIX
image

Bozo Radic/CROPIX
image

Bozo Radic/CROPIX
image

Bozo Radic/CROPIX
image

Bozo Radic/CROPIX
image

Bozo Radic/CROPIX
image

Tonci Plazibat/CROPIX
image

Tonci Plazibat/CROPIX
image

Tonci Plazibat/CROPIX
image

Tonci Plazibat/CROPIX
image

Tonci Plazibat/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:16