SVESTRANA ŽENA

BORNA RAJIĆ ŠIRI BIZNIS I POSTAJE LIFE COACH Za ‘samo’ 1.000 kuna po satu riješite sve svoje probleme uz savjete poznate zvijezde YouTubea

 Ranko Šuvar / CROPIX

Borna Rajić je nakon povratka u Hrvatsku slavu ponajviše stekla svojim video snimkama kroz koje fanovima dijeli kojekakve savjete - o šminkanju, ženstvenosti i modi generalno, ali i o ozbiljnijim temama kao što je kako naučiti reći ‘ne’, kako uživati u trenutku i tako dalje.

Kako je nedavno izjavila, dizajnerica uživa u Zagrebu, piše knjigu, a kad je izmore brojne obaveze najbolje je opušta masaža i izležavanje u krevetu do podneva.

No, Borna čini se pokreće novi biznis. Na svom profilu na Facebooku objavila je da počinje nuditi ‘paket programe’ savjeta čiji sat stoji čak 1.000 kuna!

‘Svima koji od mene traže instant rješenje za svoje probleme moram reći da ono ne postoji. Rješenje je u vama, a želite li u razgovorima sa mnom krenuti na to putovanje, možete dogovoriti termin razgovora osobno ili putem Skypa na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., moji suradnici su vam na raspolaganju. Cijena sata je 1.000 kuna, a za osobe s financijskim poteškoćama 50. Uskoro knjiga i web stranica s paket programima. Veseli me da me pratite i zahvalna sam vam na vjernosti i povjerenju’, napisala je.





Svima koji od mene traže instant rješenje za svoje probleme moram reći da ono ne postoji. Rješenje je u vama, a želite...

Posted by Borna Rajic on Wednesday, February 10, 2016




Hoće li Borni uspjeti postati life coach tek ćemo vidjeti. Borna Rajić s bivšim suprugom, poduzetnikom Lukom Rajićem, ima trojicu sinova, a četvrtog je dobila s Izraelcem Ronom Haleom, s kojim je u međuvremenu prekinula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:51