USKORO ĆE I RODITI

BLAŽENO LJETO TANJE DRAGOVIĆ Upoznala je roditelje svog dečka, mladog manekena s FER-a

Tanja Dragović u posljednjem je tromjesečju trudnoće koju odlično podnosi. Navodno čeka drugu djevojčicu

Bivša manekenka Tatjana Dragović i njezin dečko Vlaho Arbulić trenutno se odmaraju u Dubrovniku i okolici, odakle je inače mladi maneken.

Tatjana je, naime, na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa sinom Emanuelom, a njezine prijateljice zaključile su da se manekenka “po izrazu sreće na licu sigurno nalazi u Ćilipima”.

Dvadesettrogodišnji student FER-a rodom je iz Konavala, gdje još žive njegovi roditelji, koje je manekenka očito otišla upoznati.

Iako je bivšoj supruzi Gorana Ivaniševića prvo rečeno da nosi sina, izvori bliski paru otkrili su da će treće dijete ipak biti djevojčica.

Tridesetšestogodišnja Tanja navodno je oduvijek željela imati troje djece, a kako iz braka s Goranom Ivaniševićem ima sina Emanuela (6) i kćer Amber Mariju (11), spol djeteta joj nije bio toliko bitan. Tatjana je u posljednjem tromjesečju trudnoće, koju izvrsno nosi.

Lijepa manekenka nije dobila višak kilograma, a trebala bi roditi potkraj ljeta. Prijatelji bliski paru otkrili su kako su budući roditelji presretni. Inače, od našeg proslavljenog tenisača Tatjana se prijateljski rastala te i dalje oboje sudjeluju u odgoju svoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 12:18