DRUGI KRUG

BITKA ZA NOVA UREDNIČKA MJESTA Dvije nježne dame u bitki za najstresniji posao na HRT-u

 Cropix

Lamija Alečković i Katja Kušec ulaze u finalnu bitku za mjesto šefice Informativno-medijskog servisa HRT-a.

Obje su odlukom ravnatelja programa Saše Runjića ušle u daljnji krug natjecanja, a u ponedjeljak se o njihovoj kandidaturi trebaju izjasniti novinari i urednici na javnoj televiziji, nakon čega će konačnu odluku donijeti ravnatelj Goran Radman. Poznavatelji prilika smatraju da je Radman skloniji Lamiji (navodno ne može prežaliti što je otišla s HRT-a na Al Jazeeru Balkans), no upozoravaju i da će se glasači s Prisavlja vjerojatnije prikloniti Katji. Inače, glasovi tvz. prisavskog kreativnog osoblja nisu obvezujući, ali neće dobro odjeknuti ako se Radman, glasačima u inat, odluči za drugu plavokosu damu.

Katja Kušec ulazi i u utrku za urednicu Prvog programa HTV-a, baš kao i filmski kritičar Igor Tomljanović, koji je, kažu, Runjićeva velika želja.

Za mjesto šefice Drugog programa odlučivat će se između Vesne Karuze i Silve Skender (dosadašnje urednice u Dječjem programu), dok će Marcela Jelić (bivša djelatnica T-coma) postati nova šefica HRT-ova weba jer je za to mjesto pristigla samo njezina molba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 17:04