UOČI NEDJELJNOG FINALA

Big Brother: Iz kuće ispali Nemeš, Nikola, Lester i Nirmal. Nemeš: Marijana i ja bit ćemo zajedno!

Uoči nedjeljnog finala, iz Big Brother kuće večeras su izbačena četiri stanara – Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš.

Prvi je ispao Nikola koji je nakon izlaska rekao da u kući nije bilo ničega između njega i Tamare. Dodao je da će mu se djevojka možda ljutiti, ali da ostali stanari znaju da nije ništa skrivio.

Drugi po redu kuću je napustio Lester koji je rekao da je to i predosjećao, ali da je zadovoljan jer je daleko dogurao.

Nemeš i Marijana zatim su na pitanje voditeljica pričali o svojoj navodnoj svađi, rekavši da je bila riječ o nesporazumu i da su se pomirili.

Nakon toga, kuću je napustio Nirmal koji je bio vidno iznenađen, jer je mislio da je među favoritima s obzirom na postotak glasova na tablici. Što se tiče preostalih stanara, rekao je da bi volio da pobijede Marijana ili Nemeš kojeg je opisao kao dobrog i iskrenog. Podržao je njihovu vezu u kući, rekavši da se njemu nije posebno svidjela nijedna sustanarka.

- Sorajina plastika mi se ne sviđa, ali ima dobre noge. Marijana je lijepa, a i Bojana na svoj način – zaključio je Nirmal.

Još veće iznenađenje dogodilo se na kraju, kada je iz kuće ispao Nemeš.

- Kajem se zbog nekih stvari koje su se dogodile u kući. No, Marijana i ja ćemo nakon svega ostati zajedno - rekao je Nemeš i poručio da će s njom ići u Prag ako na to putovanje ne pošalje roditelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:07