DOBRE VIBRACIJE

BEYONCE BODRILA SANJKAŠICU U SOČIJU 'Svi zure u mene dok se zagrijavam na njene pjesme'

Sanjkašica Kate Hansen, koja je u Sočiju nastupila za SAD je danas u svoje vatrene navijače uspjela ubrojiti glazbenu divu Beyonce Knowles.

Pjevačica se zainteresirala za studenticu i sportašicu Kate Hansen kad je saznala za njezinu metodu zagrijavanja pred natjecanje.

Prije svake utrke 21-godišnjakinja stavlja na uši slušalice i pleše uz pjesme koje izvodi popularna Beyonce.

Kad je zvijezda pročitala web članak o Hansen, odlučila ga je postaviti na svoj Facebook profil gdje je napisala: 'Naprijed Kate!'

A dobre vibracije su očito pomogle u natjecanju. Iako Hansen nije osvojila medalju, natjecanje je završila na respektabilnom desetom mjestu.

Kate tvrdi da joj nije stalo do toga što drugi misle o njezinom ritualu i da joj ne smeta što ljudi zure u nju dok pleše u ritmu Beyonceinih pjesama.

Foto: AFP

Međutim, njezin način zagrijavanja za natjecanje je doživio kritiku bivšeg sanjkaša Duncana Kennedya, koji je ustvrdio da Kate ne uspijeva takvim vježbama pred natjecanje dovoljno dobro pripremiti tijelo za napor koji ga očekuje. 'Pravi sanjkaši zagrijavaju ruke i ramena da bi mogli imati eksplozivan start utrke koji je u ovom sportu vrlo važan. Ples nije dovoljan.', komentirao je Kennedy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:20