SVE ĆE ISPRIČATI

BALAŠEVIĆEVA KĆI NA FACEBOOKU PROGOVORILA O NAJTEŽIM ŽIVOTNIM TRENUCIMA 'Ležala sam nepokretna, bez osjećaja u čitavom tijelu'

 Facebook

Kći jednog od najomiljenijih glazbenika na ovim prostorima, redateljica Jelena Balašević, na Facebooku je podijelila svoje planove o novom projektu koji priprema.

Naime, sprema se napisati i izdati knjigu o teškom životnom razdoblju kroz koje je prošla prije 17 godina. No kako je objasnila, knjiga ipak neće biti o nesreći, već o sreći.

Evo što je napisala u svom postu:

- Prije 17 godina, u ovo vrijeme bila sam na odjelu intenzivne njege u Novom Sadu. Vratna kralježnica mi je stradala u prometnoj nesreći i i ležala sam nepokretna, bez osjećaja u čitavom tijelu. Nije to priča kojom želim skrenuti pažnju na sebe. Dovoljno mi je što sam svaki dan od kad sam prohodala, svojim drugačijim korakom privlačila poglede koji su me, priznajem, pogađali... Prošlo je od tada toliko misli, i radosti i bijesa, kompleksa, zaključaka, košmara, ali prije svega prelijepih dana koji nas podjsećaju koliko je život dragocjen. Zbog svih nas koji se borimo, koji smo nekada sebi teški, koji ne znamo zašto se nešto dogodi i tješimo se da je moralo, odlučila sam svoju priču podijeliti u knjizi. 'Pišeš o nesreći koju si doživjela?' Ne. Neće to biti knjiga o nesreći. To je samo zaplet. Bit će to knjiga o sreći - objasnila je Jelena na društvenoj mreži.

U komentarima su joj ubrzo počele pristizati brojne poruke podrške.





Pre 17 godina, u ovo vreme bila sam na odeljenju intezivne nege u Novom Sadu.Vratna kicma mi je bila povredjena u...

Posted by Beba Balasevic on Saturday, February 6, 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 00:26