STIŽU PRINOVE

BABY BOOM MEĐU NAŠIM NOGOMETAŠIMA Obitelj šire Mirela i Darijo Srna, a Vida čeka svoju prvu bebu

Anita i Dejan Lovren objavili su da nakon curice čekaju dečka, a sinu se nada i kapetan ‘vatrenih’ Darijo Srna
 Instagram

Dejan Lovren nije jedini hrvatski nogometni reprezentativac koji će ove godine postati tata. Osim igrača engleskog prvoligaša Liverpoola, i kapetan “vatrenih” Darijo Srna te Domagoj Vida dobit će dijete.

Dugogodišnji član i kapetan ukrajinske momčadi Šahtar iz Donjecka, 33-godišnji Darijo Srna i njegova 32-godišnja supruga Mirela Forić Srna, kako nam je potvrđeno iz izvora bliskih reprezentaciji, čekaju drugo dijete.

Magistrica ekonomije i vlasnica modnog portala Büro 24/7 navodno je u drugom tromjesječju trudnoće, a hoće li par koji je već devet godina zajedno i ima četiripolgodišnju kćerkicu Kasiju dobiti curicu ili dečka, zasad nije poznato. Mirela je inače prvu trudnoću podnijela odlično, a kćer Kasiju rodila je 8. srpnja 2010. carskim rezom u zagrebačkoj bolnici Sestre milosrdnice.

Kasia pati za tatom

Srna je ostavio sve obveze i privatnim avionom iz Ukrajine doletio u Zagreb kako bi vidio svoju kćer i poljubio suprugu Mirelu i odmah potom vratio se natrag. Mirela zbog poslovnih obaveza i dalje živi na dvije adrese, pa je stalno na relaciji Ukrajina - Hrvatska, a sredinom prošle godine za Jutarnji list je otkrila da njihovoj kćerkici to sve teže pada.

- Kako odrasta i što je starija, Kasia sve više negoduje kad tate nema - rekla je Mirela za Jutarnji list.

Kraljica u drugom stanju

Inače, nije tajna da kapetan “vatrenih” priželjkuje sina, no hoće li mu se želja i ostvariti, treba još malo pričekati. Dok Srna već ima utakmica u nogama što se tiče roditeljskog iskustva, Domagoj Vida tek će ih steći.

Nedugo nakon što su branič Dinama iz Kijeva i aktualna Kraljica Hrvatske Ivana Gugić najavili da se planiraju vjenčati nakon godinu i pol dana veze, potvrđeno je da mladi par očekuje bebu. Studentica ekonomije iz Zagreba, koja se odrekla manekenske karijere, trudna je oko dva mjeseca, a par je krajem prošle godine najavio skorašnju svadbu.

Atraktivna plavuša očito je potpuno smirila Vidu, kojeg je pratio glas da je pravi slavonski bećar, i to vrlo brzo, pa je prošle godine prije nego što će otputovati s reprezentacijom na Svjetsko prvenstvo u Brazil Vida s Ivanom otišao u Donji Miholjac kako bi upoznala njegovu obitelj.

Anita i Dejan Lovren prije desetak dana na društvenim su mrežama sredinom ovog mjeseca potvrdili da ponovno čekaju prinovu. Dugogodišnji par, koji je svoju vezu okrunio vjenčanjem 2013., ima dvoipolgodišnju kćerkicu Elenu, a sada će dobiti sina.

“Hvala svima na čestitkama. Da, braco stiže, radujemo se svi. Nisu blizanci, to Dejo malo cirkusira”, napisala je na svom profilu na Instagramu Anita Lovren nakon što je ona prvo objavila fotografiju čokolade “Braco”, a potom Dejan čokolade “Seka”.

Treće dijete za Bilića

Inače, i bivši izbornik “vatrenih” Slaven Bilić također je nedavno postao tata, i to treći put. Treneru turskog kluba Bešiktaš njegova dugogodišnja djevojka Ivana Đeldum rodila je 6. prosinca kćerkicu Sofi u Istanbulu. Bilić ima dvoje djece iz braka s bivšom suprugom Andrijanom - 17-godišnjeg sina Lea i 14-godišnju kćer Alani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 06:43