NOVI PROJEKT 'MISSING'

Ashley Judd će na poznatim lokacijama u Dubrovniku snimati seriju u kojoj glumi očajnu majku

U Dubrovnik će doputovati više od 200 članova tima, a snimanje je planirano između 16. i 20. svibnja
NEW YORK, NY - APRIL 06: Actress Ashley Judd promotes her new book "All Things Bitter and Sweet: A Memoir" at Barnes & Noble, 5th Avenue on April 6, 2011 in New York City. Mike Coppola/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP

Ekipa američke medijske tvrtke ABC s glavnom glumicom Ashley Judd odabrao je Dubrovnik kao jednu od lokacija za snimanje svog novog projekta ‘Missing’.

Prema informacijama službenog portala grada Dubrovnika, pročelnica Upravnog odjela za kulturu Ana Hilje Čagalj, pročelnik Ureda gradonačelnika Hrvoje Ivanišević te direktori komunalnih tvrtki sastali su se s predstavnicima tvrtke Komakino kako bi se dogovorili oko svih detalja snimanja planiranog od 16. do 20. svibnja.

U Dubrovnik će doputovati više od 200 članova tima, od čega će naravno profitirati i dubrovački hotelijeri, a ‘Missing’ će se snimati na lokacijama poput Vile Sheherezade, hotela Excelsior, dubrovačkih zidina, tvrđave Lovrijenac te na Stradunu.

Riječ je o seriji od deset epizoda koju će režirati Steve Shill, inače redatelj hit serija poput ‘Dobre žene’, ‘Dextera’, ‘Zakon i red - zločinačke nakane’, ‘Dextera’ te broje druge uspješnice.

Zasada je poznato kako je glavna uloga dodijeljena hollywodskoj zvijezdi Ashley Judd , koja će igra očajnu majku koja kreće na put po Europi tražeći svog sina koji je nestao za vrijeme odmora u Italiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 00:12