DRUGA BEBA NA PUTU

ANJA ALAVANJA 'Termin mi je u lipnju, pa će za razliku od Jakova ovo biti ljetno dijete'

Zagreb, 130115.Voditeljica Anja Alavanja u drustvu sina Jakova u svom stanu na Jarunu.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX / BORIS KOVACEV

Voditeljica i urednica na Fight Channelu Anja Alavanja Romac i njezin suprug, glazbenik Željko Romac ponovno će postati roditelji. Drugi put. A osim roditelja, prinovi u obitelji posebno se veseli njihov trogodišnji sin Jakov.

- Da, ponovno sam trudna. Termin mi je sredinom lipnja, pa će, za razliku od Jakova, ovo biti ljetno dijete - otkriva nam mlada mama. Još ne znaju stiže li dječak ili djevojčica, ali njima to nije niti važno.

- Ne znamo još što čekam, ali simpatično je to nagađanje drugih i komentari kako bi sad trebala biti djevojčica, kao da upotpunjujemo kolekciju pa moramo skupiti sve - smije se Anja. Njoj je sasvim svejedno. A Jakova naveliko priprema na dolazak “konkurencije”. I on se zasad veseli.

- Iako mislim da mu kao trogodišnjaku još uvijek nije baš jasno što ga čeka. Ali, dala sam mu do znanja da mu prvih par mjeseci sigurno neće otimati igračke - priča nam vesela voditeljica.

Anja je nakon nekoliko godina rada na glazbenom televizijskom kanalu CMC prešla na kanal specijaliziran za borilačke sportove, “opaki” Fight Channel gdje naprosto uživa.

- Imam svoju emisiju koju, osim što vodim, i uređujem, pa sam uz svesrdnu pomoć kolega prilično duboko ušla u ovu tematiku. Oduvijek volim sport tako da mi je ovo leglo posve prirodno. Prvi meč mi je iz prvog reda bilo prilično teško gledati, a sad mi je to sasvim normalno. I napeto - priča Anja.

Nakon prvog porodiljnog dopusta i nekoliko godina na CMC-ju u hrvatskoj glazbi imala je veliku želju promijeniti posao.

I stigao je poziv koji ju je oduševio.

- Jer svaka promjena mi je izazov, a pogotovo rad u sportu o kojem sam znala minimalno. A i poslodavci su mi kao majci malog djeteta prilično izašli u susret s radnim vremenom. S dobrom organizacijom, sve stižem. Namjeravam raditi dokle god od trbuha budem mogla vidjeti tipkovnicu. Kad je posao veselje, ništa mi nije teško - zaključuje Anja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 22:26