TEŽAK IZBOR

Ana Ivanović: Ljepša sam od Marije Šarapove!

 Reuters

MELBOURNE - Srpska tenisačica Ana Ivanović javno je rekla kako misli da je ljepša od Ruskinje Marije Šarapove, po mnogima najatraktivnije igračice današnjice, piše beogradski Press.

Naime, Anu su na ceremoniji ždrijeba za prvi Grand Slam turnir sezone Australian Open pitali koja je od dvije Ruskinje, Šarapove i Marije Kiriljenko, po njenom mišljenju ljepša. Nakon kraćeg razmišljanja, Srpkinja je stidljivo i kroz osmijeh kratko i jasno odgovorila – 'Ja'!

Beograđanka je odmah uzvratila istim pitanjem voditelju, smatrajući da je on, kao muškarac, sigurno kvalificiraniji da ocijeni koja Marija je zgodnija. Na opće oduševljenje prisutnih, on se složio sa Srpkinjom: - I ja mislim da si ti najljepša!

Bez obzira na stalne usporedbe s ruskim teniskim ljepoticama, Ana je rekla da je bila pomalo iznenađena kada je voditelj programa tražio od nje da usporedi izgled dvije atraktivne Ruskinje.

- "Što misliš tko je ljepši: Marija Šarapova ili Marija Kiriljenko?" svakako nije jedno od pitanja koje mi stalno postavljaju, ali ne može se reći da nije interesantno! Voditelj me je također malo zezao zbog nekoliko teških poraza, dok je gledao listu natjecateljica Otvorenog prvenstva Australije. Ali, sve je to bilo u dobroj namjeri i zaista sam uživala u ceremoniji - napisala je Ivanović u kolumni za najtiražniji australski list Herald Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 07:38