MAMA U FORMI

ANA GRUICA JURI U TERETANU IZMEĐU DVA DOJENJA Na fitness ide ranom zorom, a planira barem pet treninga tjedno

Splitska glumica želi doći na 67 kilograma, što je, smatra, idealno za njenu visinu od 180 centimetara
 anagruica.blog.hr

41. dan od poroda idealno je vrijeme za početak starih navika, smatra Ana Gruica, koja je krenula u teretanu između dva dojenja svoje bebe Marata Ivana.

- Morala sam otići jako rano dok su Shale i mali još u krevetu. Kasnije nije izvedivo jer Shale ima svoje obveze, sastanke itd. Uglavnom, u gym-u sam bila u 7.45 i završila trening do 8.45. Mislim da ću morati i ranije ići. Plan mi je da do 8 završim sa jutarnjim treningom, piše na svom blogu splitska glumica, koja se upisala u fitness centar blizu stana.

Odabranica Hrvoja Šalkovića planira barem pet treninga tjedno jer, smatra, ispod toga nema rezultata. Kaže da je njena normalna kilaža 67 kilograma na 180 centimetara, a ona trenutno ima 73.

'Posljedice moje trudnoće su 6-7 kilograma viška, mlohavija koža, tonus mišića u katastrofalnom stanju. Zbog čuvanja trudnoće i ležanja atrofirana velika većina mišića, pogotovo 'guzni' (glavni stari adut). Kondicija nula bodova (teško mi se popeti nekoliko katova, kad to usporedim sa zgradom od 17 katova koju sam s lakoćom istrčavala). Plućni kapacitet vrapca', nabraja Ana, koja planira sa svojim iskustvima u povratku vježbanju, ali i sa svojim planom zdrave prehrane, pomoći i drugim ženama.

'Lako je bilo filozofirati kad sam imala samo sebe za obvezu. Biti će jako zanimljivo da vidimo jesam li u stanju i kako ću hendlati majčinske, kućanske i poslovne obveze', iskrena je Gruica dok se njen partner danas na Facebooku pohvalio fotografijom s klupe na zagrebačkom Gornjem gradu.

'Probao sam teniski servis, čajni servis, probao sam servis auta, servis usisavača, probao sam i room servis i knjigovodstveni servis, ali najbolji na svijetu je BAKA SERVIS', piše Šalković.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:24