KOBNA GODINA

2009. se rastao rekordan broj poznatih Hrvata

Daleko najskuplji razvod bio je onaj Slavice i Bernieja Ecclestonea

ZAGREB - Prošla godina bila je presudna za brojne brakove i veze među poznatima u Hrvatskoj, pa je tako sezonu razvoda otvorila sapunica Rupčić - Cvitešić. Glazbenik Hrvoje Rupčić nakon nekoliko mjeseci veze s glumicom Zrinkom Cvitešić krajem travnja prošle godine objavio je raspad 12-godišnjeg braka sa suprugom Tinom s kojom ima i dva sina.

Bračni brodolom doživjela je i najbogatija žena s ovih prostora, Slavica Ecclestone. Supruga vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea u ožujku je službeno okončala svoj 24-godišnji brak te je navodno u brakorazvodnoj parnici dobila basnoslovne 1,2 milijarde funti. Jedna od najvećih sapunica lani bila je ona s kojom je okončan osmogodišnji brak Joška i Ivane Sile , zbog glumice Nataše Janjić. Prošlo ljeto bilo je kobno za 19 godina dug brak Igora i Suzane Štimac. Nakon devet zajedničkih godina, od kojih su tri proveli u braku, u listopadu prošle godine svoj su razlaz najavili Nina Badrić i pet godina mlađi ugostitelj Bernard Krasnić.

Najveći medijski odjek u listopadu je imalo priznanje splitskoga gradonačelnika Željka Keruma da je već pet godina u vezi s upola mlađom ljubavnicom Fani Horvat, s kojom je ovih dana dobio dijete.

Priča o rastavi urednice HTV-ova Dnevnika Tončice Čeljuske i njezina supruga Zlatka punila je i rubrike crnih kronika. Naime, Čeljuska se nije javio na izdržavanje 2,5-godišnje kazne zatvora, zbog čega je za njim raspisana tjeralica. Vezu su prekinuli i bivša pjevačica Maja Vučić te Igor Hajdarhodžić. Lani su kraj braka objavili HTV-ovac Ivica Đuzel i njegova supruga Anita te urednik Sportskog programa HTV-a Bruno Kovačević . Anđa Marić razvodi od svojeg supruga, Slovenca Primoža Dolničara, a ni glumice Tamara Garbajs i Jasna Palić Picukarić nisu uspjele spasiti svoje brakove. Iako se pisalo da će oni pokušati spasiti brak, Sanja Duggan i Frane Barbieri navodno će u SAD-u podnijeti zahtjev za rastavu trogodišnjeg braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 08:13