foto: youtube
IZ PRVE RUKE

VELIKI PREOKRET Tata otkrio cijelu priču o blagoslovu srpskog trenera: Najveće pojačanje stiže u Hajduk!?

Piše: Frane VulasObjavljeno: 06. veljača 2016. 14:09

Novi zaokret u priči oko Stefana Simića. Mladi 21-godišnji češki stoper hrvatskih korijena, nogometaš Milana, ipak je na putu prema Hajduku u koji bi trebao stići na posudbu do kraja sezone!, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, prije dva tjedna već je sve bilo dogovoreno oko dolaska Simića na posudbu iz Milana u Hajduk, ali se Simić morao hitno vratiti u Milan zbog ozljede stopera Brazilca Alexa. Međutim, došlo je do novog zaokreta.

- Trener Milana Siniša Mihajlović je načelno dao suglasnost. Još sve treba blagosloviti Adriano Galliani (nap.a. potpredsjednik i izvršni direktor kluba). Galliani je rekao da će još vidjeti razvoj situacije s Mexesom, a što se tiče Alexa ipak nije bila u pitanju teža ozljeda. Sve će se znati tijekom vikenda – potvrdio nam je Stefanov otac Rade. Stefan je veliki navijač Hajduka.

- Njegova velika želja je da dođe u Hajduk. Ujedno mu se ni ne sjedi na klupi jer Milanova momčad koja sada niže dobre rezultate teško će se stoga mijenjati, pogotovo obrana, a nastupima za Hajduk bio bi bliže i mogućem nastupu na Euru s obzirom da je u širem kadru reprezentacije Češke – istaknuo je Rade Simić.

Linker
28. rujan 2024 10:17