PODRŽALI GA I NAVIJAČI

TRENER OPRAVDAO POTEZ HALILOVIĆA ‘Bilo bi čudno da se Alen nije naljutio'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 22. ožujak 2015. 12:10

Ljutnja Alena Halilovića , nakon što ga je trener zamjenio zbog isključenja vratara, nije pretjerano uzrujala Katalonce. Upravo suprotno, navijači Barcelone dali su za pravo hrvatskom reprezentativcu jer je takvom gestom pokazao koliko mu je stalo do Barcelone.

‘Bilo bi čudno da se nije naljutio kada ga je trener mjenjao pola sata nakon početka’ - sukus je mišljenja po navijačkim forumima zaljubljenika u Barcelonu. Sličan stav ima i trener Jordi Vinyals.

- Nemam apsolutno nikakakav problem s Alenom i mislim da je njegova reakcija sasvim normalna. Pa koji bi igrač ravnodušno primio činjenicu da ga se mijenja u ranoj fazi utakmice? - zapitao se Vinyals koji je Halilovića vadio iz igre protiv Alcorcona nakon što je, kod rezultata 0-1, Barceloni isključen vratar. Međutim, nije pomoglo jer je Barca izgubila 3-1.

Reakcija Alena Halilovića možda je zeru pretjerana, ali treba je promatrati u kontekstu činjenice da se veznjak vraća nakon pauze zbog ozljede. Želi se što prije nametnuti Vinyalsu i pomoći Barceloni B koja se nalazi u dosta nezahvalnoj poziciji. Naime, desetak kola prije kraja prvenstva, druga momčad Barcelone nalazi se na pretposljednjem mjestu Segunde. Dobra vijest je kako im pozicija koja nudi ostanak u ligi bježi tek tri boda.

Linker
22. rujan 2024 11:35