LONDON, ENGLAND - DECEMBER 13: Petr Cech of Chelsea saltues the crowd after the Barclays Premier League match between Chelsea and Hull City at Stamford Bridge on December 13, 2014 in London, England. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
 Jamie McDonald / 2014 Getty Images
SVE JE DOGOVORENO

Transfer o kojem bruji Otok: Slavni golman napustio Mourinha i stiže u Arsenal!

Legendarni češki vratar Petr Cech (33), koji je izgubio mjesto prvog golmana u Chelseaju, trebao bi u petak obaviti liječnički pregled i potom potpisati ugovor sa Arsenalom.
Piše: HinaObjavljeno: 26. lipanj 2015. 18:12

Britanski mediji ističu da su se klubovi dogovorili u vezi odštete, i Petr Cech bi trebao postati prvo ovoljetno pojačanje Arsenala. Topnici su godinu dana prije isteka ugovora odlučili 33-godišnju legendu platiti oko 15 milijuna eura.

Cech je 2004. godine stigao u Chelsea i bio je prvi golman kluba sve do prošle sezone, kad ga je istisnuo Belgijanac Thibaut Courtois. Prošle sezone je branio na samo 16 utakmica, a ubrzo će stati na gol mrskog Chelseajevog rivala i to baš protiv bivšeg kluba.

Naime, Čech će prvu službenu utakmicu za Arsenal imati na otvaranju sezone 2. kolovoza protiv Chelseaja u susretu Superkupa.

Linker
13. svibanj 2024 01:15