RAZUZDANI ARBITRI

Tko će suditi finale Hajduku i Lokosima: Suci u društvu striptizete na vrućem tulumu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2013. 21:57

Uoči prve utakmice finala Kupa između Hajduka i Lokomotive u srijedu će se na Poljudu odigrati finale Kupa za juniore u kojem se sastaju momčadi Dinama i Osijeka.

Čast da sudi prvi dvoboj Hajduka i Lokomotive dobio je Andrej Burilo iz Osijeka, a njemu će asisitirati petorica sudaca, uz pomoćnike uz aut-crtu dvojica sudaca bit će pokraj vrata obiju momčadi.

Valja napomenuti kako je Andrejev otac Antun Burilo poznat po finalu Kupa 1994. godine, kada je 'pomogao' da Croatia dođe do pobjede protiv Varteksa nakon čega se pod pratnjom policije vratio u Osijek, danas obnaša funkciju kontrolora.

Ove sezone Andrej Burilo često se spominjao kada su pogreške bile u pitanju, kao npr. na samom početku sezone kada je Lokosima sudio protiv Istre u Maksimiru, ili Hajduku u Kupu na gostovanju kod Zeline. U prosincu je zbog svega kažnjen suspenzijom, ali već se na proljeće vratio u 1. HNL.

Također valja napomenuti kako su otac Antun i sin Andrej Burilo uhvačeni na tulumu kod jednog HNS-ovog suca, Ivana Sušca u Starim Mikanovcima 2011. godine gdje je osim pićem dobra zabava bila popračena i vrućim plesom striptizete.

Linker
19. rujan 2024 09:44