screenshot youtube
SVAKOM SE DOGODI

VIDEO: HRVATSKA SUTKINJA NAPRAVILA VELIKU POGREŠKU Čitav gem krivo zbrajala poene: Jedna od najboljih tenisačica svijeta poludjela!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2018. 23:36

Hrvatska sutkinja Marija Čičak napravila je na WTA turniru vrijednom tri milijuna dolara u Dohi pogrešku kakva se u svijetu tenisa rijetko viđa.

U dvoboju između Agnieszke Radwanske i Mone Barthel, kod vodstva od 4:2 u trećem setu njemačka je predstavnica servirala pri rezultatu 15:15, izgubila idući poen, ali iako je linijska sutkinja dosudila aut, naša je glavna sutkinja poen pripisala Barthel.

Nitko se nije pretjerano bunio nakon ovoga, ali Nijemica je dobila iduća dva poena, a Čičak se potom oglasila s game Barthel', na što je Poljakinja s punim pravom burno reagirala.

Trebalo je tada biti 40:30, ali igra je prekinuta. Radwanska je zatim krenula u raspravu sa stukinjom koja je tražila i potvrdu rezultata, a nakon toga su se tenisačice vratile na teren. Čičak je zatim rekla 30:40, a Poljakinja ju je ponovno isptravila kazavši kako je 40:30. Valja istaknuti kako je Radwanska osvojila taj gem i stigla do dvostrukog breaka.

Ipak, iako iznervirana čitavom situacijom Radwanska je dobila taj set, ali onda je uslijedila drama i nakon propuštenih devet meč lopti u konačnici odnijela pobjedu 3:6, 6:3, 7:5.

Linker
20. travanj 2024 18:27