Screenshot: Youtube
O TOME SE PRIČA

VIDEO: Federer namjerno isprovocirao Đokovića? 'Neće meni ručnik određivati...'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 18. studeni 2015. 19:10

Dan nakon meča između Novaka Đokovića i Rogera Federera na ATP Finalsu u Londonu u medijima se osim o velikoj pobjedi švicarskog veterana piše i o jednoj vrlo neobičnoj situaciji.

Naime, Federer je u tom meču prvi izašao na teren i zauzeo je klupu koja je prvotno bila namijenjena Đokoviću. Dokazuje to i činjenica da su na klupi bili ručnici s imenom i prezimenom srpskog tenisača, ali Federer si ju je prisvojio. Potom je na teren izašao Đoković i kada je na klupi ugledao ručnike s imenom Rogera Federera ostao je vidno zbunjen.

Spomenutu situaciju vezanu uz ručnike prenijeli su i svjetski mediji, a srpski mediji postavljaju pitanje 'da li je Federer želio isprovocirati Đokovića?'

"Neće mi ručnik određivati gdje ću sjediti. Tu sam sjedio i u meču protiv Berdycha i sada sam to poželio. Obično igrač koji prvi izađe na teren bira mjesto gdje će sjediti i to su po meni pravila“, objasnio je Federer.

Kratko je cijelu situaciju komentirao i Đoković koji je spomenute ručnike s Federerovim imenom maknuo u stranu.

"Vidio sam što je napravio, ali ne mislim da je to bio dio njegove taktike. Ne vjerujem da je to planirao“, objasnio je Đoković.

Federer je inače u meču slavio s uvjerljivih 7-5, 6-2 i prekinuo pobjedničku seriju najboljeg svjetskog tenisača koji je do tog trenutka imao 23 vezane pobjede.

Linker
24. rujan 2024 12:19